Ζώδια: Ποιες εξελίξεις έρχονται στα αισθηματικά μας;
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ποιες εξελίξεις έρχονται στα αισθηματικά μας;

Ζώδια: Ποιες εξελίξεις έρχονται στα αισθηματικά μας;

Δες αναλυτικά την πρόβλεψη για το ζώδιό σου;

Μία νέα εποχή ξεκινά, σιγά – σιγά, εκείνη του χειμώνα. Αστρολογικά η ενέργεια αλλάζει και μας επηρεάζει διαφορετικά, ανάλογα με το ζώδιό μας, αλλά και το προσωπικό γενέθλιο ωροσκόπιο του καθενός μας.

Με την είσοδο του Ηλίου στον Αιγόκερω στις 22 Δεκεμβρίου 2023, μας γεννάται η ανάγκη να ‘σοβαρευτούμε’ και να τακτοποιήσουμε την καθημερινότητά μας.

Δεν μας ενδιαφέρει και τόσο πια το βραχυπρόθεσμο φλερτ, ενώ οι σύντροφοι που επιλέγουμε συμβάλλουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στην κοινωνική μας άνοδο.

Κριός

Καθώς το χειμερινό ηλιοστάσιο του 2023 πλησιάζει, εσύ Κριέ βιώνεις μια περίοδο ενδοσκόπησης και εξισορρόπησης της αυτοεκτίμησής του. Η εκ νέου αξιολόγηση των προσωπικών σου στόχων σε καθοδηγούν προς νέες κατευθύνσεις. Μερικά οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν, επηρεάζοντας συγχρόνως και τις ερωτικές σου σχέσεις. Καρμικές γνωριμίες έρχονται στους ελεύθερους, μα και απομακρύνσεις σε όσους Κριούς δεν έκαναν σωστές επιλογές στα αισθηματικά τους. Όπως και να’ χει, ο χειμώνας σου χαρίζει εμπειρίες που θα συμβάλουν στην εξέλιξή σου.

Ταύρος

Ταύρε μου, ο χειμώνας αποτελεί μια συναρπαστική περίοδο γεμάτη ευκαιρίες για νέες περιπέτειες και θετική ενέργεια. Προκύπτουν γνωριμίες για εσένα που είσαι ελεύθερος, με ανθρώπους με τους οποίους δεν έχεις πολλά κοινά. Παρ’ όλα αυτά οι σχέσεις που αναπτύσσεις είναι αρμονικές κυρίως αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο. Κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής, έχεις αποκαλύψεις μυστικών και σκληρές συνειδητοποιήσεις που γίνονται η αφορμή πολλών διαφωνιών, κυρίως για εσένα του 2ου και του 3ου δεκαημέρου. Παρά τις πιθανές προκλήσεις, ζεις έντονες στιγμές που προσδίδουν πάθος και μία νέα δυναμική στον έρωτα.

Δίδυμοι

Το χειμερινό ηλιοστάσιο του 2023 πλησιάζει, κι εσύ Δίδυμε έχεις την προοπτική γνωριμιών μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον. Το διάστημα αυτό ενισχύει τη λίμπιντό σου, αλλά φέρνει κι εντάσεις στις σχέσεις σου, ενώ αυξάνει τις απαιτήσεις σου στον έρωτα. Εστιάζεις περισσότερο στα επαγγελματικά και οικονομικά σου, οπότε σου απομένει περιορισμένος χρόνος για τον έρωτα. Θα χρειαστεί να βρεις τον τρόπο να ισορροπήσεις τα επαγγελματικά σου με τις ανάγκες της καρδιάς σου. Απόφυγε να παραμελήσεις την σχέση σου λόγω της εντατικής επαγγελματικής σου δραστηριότητας.

Καρκίνος

Το χειμερινό ηλιοστάσιο του 2023, σου χαρίζει το απόλυτο σταυροδρόμι του έρωτα, φίλε Καρκίνε! Η μαγνητική σου προσωπικότητα ελκύει λιγάκι χειριστικούς ανθρώπους, όμως η πλειοψηφία των γνωριμιών σου είναι ποιοτικές με καλές προοπτικές. Μία επισημοποίηση ή σταθεροποίηση μιας σχέσης αναδεικνύεται στον ορίζοντα, χαρίζοντάς σου αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας. Αν είσαι ελεύθερος, άρπαξε τις ευκαιρίες για ανανέωση και φλερτ. Κράτησε την καρδιά σου ανοικτή στις αισθηματικές ευκαιρίες που προκύπτουν και αφέσου στον ρυθμό της ερωτικής σου πορείας!

Λέων

Καθώς το χειμερινό ηλιοστάσιο του 2023 πλησιάζει, εσύ Λέοντα, παρατηρείς ριζικές αλλαγές στον τομέα του έρωτα. Υπάρχει κίνδυνος διάλυσης των σχέσεων που δεν έχουν υγιή θεμέλια. Το ενδιαφέρον σου διαχέεται μεταξύ των επαγγελματικών προκλήσεων και των ερωτικών περιπετειών, προκαλώντας κόντρες και πιέσεις. Η ανάγκη σου για επαγγελματική ανέλιξη περιορίζει τον χρόνο που διαθέτεις στην αγάπη, όσο παράλληλα η αυξημένη λίμπιντό σου φέρνει έντονα πάθη. Μήπως ήρθε η ώρα να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου;

Παρθένος

Το χειμερινό ηλιοστάσιο έρχεται, κι εσύ Παρθένε ζεις ένα ερωτικό διάστημα με πολλά υποσχόμενες γνωριμίες. Προτεραιότητά σου είναι η σταθεροποίηση του υφιστάμενου δεσμού σου, με τη δυνατότητα να δημιουργήσεις αργότερα μια οικογένεια ή να προσεγγίσεις ένα άνθρωπο που γνωρίζει τι θέλει. Παρόλα αυτά, οι εντάσεις στο σπίτι είναι παρούσες, καθώς οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και οι οικογενειακοί δεσμοί δοκιμάζονται. Απόφυγε τις εξιδανικεύσεις που μετέπειτα μπορεί να σε απογοητεύσουν και δες τα πράγματα λίγο πιο ρεαλιστικά στην αγάπη.

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr