Ζώδια: Προβλήματα του παρελθόντος φέρνει το εξάγωνο ανάδρομου Ερμή – Κρόνου
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Προβλήματα του παρελθόντος φέρνει το εξάγωνο ανάδρομου Ερμή – Κρόνου

Ζώδια: Προβλήματα του παρελθόντος φέρνει το εξάγωνο ανάδρομου Ερμή – Κρόνου

Ώρα να κουβεντιάσεις και να λύσεις τα προβλήματα του χτες

Ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω και αυτή την Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου, σχηματίζει την θετική όψη εξάγωνου με τον Κρόνο.

Λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή αλλά και της φύσης του Κρόνου, παρελθοντικά λάθη και εκκρεμότητες θα εμφανιστούν, δίνοντας μας την ευκαιρία να τα διορθώσουμε με ώριμη και συνειδητοποιημένη πια διάθεση.

Διαβάστε αναλυτικά τα ζώδια όπως αυτά αναφέρονται στο oroskopos.gr

ΚΡΙΟΣ: Μέρα κατάλληλη για να τακτοποιήσεις οικονομικές οφειλές, αλλά και για να λύσεις παρεξηγήσεις που είχαν προκύψει στα επαγγελματικά σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σε σχέδια με τους φίλους ή τους συνεργάτες σου, να λύσεις διαφωνίες που είχαν δημιουργηθεί και να εφαρμόσεις αποφάσεις του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κλείνουν οικονομικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες του παρελθόντος, μετά από συζήτηση που θα πραγματοποιήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κατάλληλη ευκαιρία για να αποκατασταθεί το κλίμα σε μία σχέση χρόνια και να εφαρμόσεις με το σύντροφό σου αποφάσεις που σχεδιάζατε καιρό!

ΛΕΩΝ: Λύνονται οικονομικές καθυστερήσεις που υπήρχαν στην εργασία σου! Είναι μία ευκαιρία να επαναφέρεις στο προσκήνιο την συζήτηση για μία αύξηση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ευχάριστα νέα στα αισθηματικά σου έρχονται αυτή την ημέρα και μπορείς να λύσεις τα προβλήματα που είχαν προκύψει σε μία σχέση σου!

ΖΥΓΟΣ: Συγκροτείς τις υποχρεώσεις της εργασίας και της οικογένειας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τους οργανώνεις όλους επιτυχώς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σιγουρεύεσαι στα αισθηματικά κατόπιν συζήτησης που θα κάνεις με το άτομο της καρδιάς σου! Λαμβάνεις μία είδηση για ένα παρελθοντικό ζήτημα και ικανοποιείσαι!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ειδήσεις για χρήματα σε βοηθούν να πάρεις ανάσα! Λύνονται οικογενειακές και οικονομικές εκκρεμότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κατάλληλη περίοδος για να εφαρμόσεις αποφάσεις του παρελθόντος και να δικαιωθείς για λόγια – συμφωνίες του χτες. Σταθεροποιείσαι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κλείνεις οικονομικές εκκρεμότητες και σταθεροποιείσαι, νιώθεις περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά!

ΙΧΘΥΣ: Γίνονται συζητήσεις που σε βοηθούν να εκπληρώσεις επιθυμίες που έτρεφες εδώ και καιρό μέσα σου! Συναντάς ένα φίλο του χτες…

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr