Ζώδια: Σχέσεις παγώνουν και πειραματισμοί φέρνουν μπελάδες την εβδομάδα (20-26/11)
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Σχέσεις παγώνουν και πειραματισμοί φέρνουν μπελάδες την εβδομάδα (20-26/11)

Ζώδια: Σχέσεις παγώνουν και πειραματισμοί φέρνουν μπελάδες την εβδομάδα (20-26/11)

Δες αναλυτικά την πρόβλεψη για το δικό σου ζώδιο

Ιδιαίτερα περίεργη είναι η εβδομάδα (20-26/11) για όλα τα ζώδια αφού ερωτικοί πειραματισμοί φέρνουν μπελάδες και αρκετές σχέσεις παγώνουν.

Κριός

Κριέ, η εβδομάδα για εσένα είναι ελαφρώς περιπετειώδης, χωρίς να κρύβει απαραίτητα μεγάλες εξελίξεις στα ερωτικά. Χαρακτηρίζεσαι από μία βαθιά ανάγκη να γνωρίσεις καλύτερα το ταίρι σου ή να επικοινωνήσεις βαθιά με το άτομο που προσεγγίζεις ή σε προσεγγίζει στον έρωτα. Από την άλλη, οι υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου δεν σου επιτρέπουν να δώσεις και τόσο μεγάλη έμφαση στην προσωπική σου ζωή. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, η εβδομάδα ίσως να είναι ελαφρώς πιο περίπλοκη για τον ερωτικό σου κόσμο, συγκριτικά με τα υπόλοιπα δύο δεκαήμερα. Αν ανήκεις στο 2ο ή 3ο δεκαήμερο, αυτό το διάστημα σου προσφέρει ανεβασμένη λίμπιντο και όμορφα γεγονότα που σε ανεβάζουν, συνδυαστικά με μία εξαιρετική λίμπιντο.

Ταύρος

Ταύρε, η εβδομάδα αυτή αφενός σου χαρίζει ευκαιρίες, αφετέρου σου προσθέτει παραπάνω αμφιβολίες για το κατά πόσο αξίζεις ως ερωτικός σύντροφος. Οι αρχές της εβδομάδας ξεκινούν όμορφα με πολύ δυναμικές ευκαιρίες στα αισθηματικά σου, ιδίως αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου. Η δυνατότητα να αναγεννήσεις τον υπάρχοντα δεσμό σου ή να αποκτήσεις έναν νέο έρωτα είναι μεγάλη. Από την άλλη, αν είσαι στο 2ο δεκαήμερο βιώνεις μία πιο ήπια ερωτική περίοδο, όπου συνιστάται να επενδύσεις χρόνο για την προσωπική σου εξέλιξη, προκειμένου να σημειώσεις επιτυχίες. Ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο; Τότε διαθέτεις αρκετή αυτοπεποίθηση και αυτό του προσθέτει περαιτέρω γοητεία. Έτσι, μπορείς να λάμψεις και να κατακτήσεις καρδιές πιο εύκολα.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η συγκεκριμένη περίοδος σε καλεί να σταθείς δυνατός κι ανεξάρτητος. Η γενικότερη ενέργεια που σε επηρεάζει από τις διαδραματιζόμενες πλανητικές όψεις είναι σε θέση να σου διδάξει μακροπρόθεσμα πώς να γίνεις καλύτερος και πιο επιδέξιος στην τέχνη του φλερτ, κυρίως αν ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο. Αν είσαι Δίδυμος 1ου δεκαημέρου μία ακύρωση, αποστασιοποίηση, έως και χωρισμός, σε περίπτωση κακών θεμελίων, θα σου διδάξει ότι πρέπει να στέκεσαι στο ύψος σου, ανεξαρτήτως των εξωτερικών συνθηκών. Αν ανήκεις στο 2ο ή το 3ο δεκαήμερο θα μπορούσες να έχεις μία επανασύνδεση, κρυφές επαφές ή ευκαιρίες πάθους, ιδίως κατά τα τέλη της εβδομάδας.

Καρκίνος

Καρκίνε, είσαι από τους ευνοημένους της συγκεκριμένης περιόδου. Από τις αρχές κιόλας της εβδομάδας, παρατηρούνται όψεις ικανές να σου προσφέρουν γνωριμίες, έρωτες, πάθη και γενικότερα βαθύτερη επικοινωνία και σύνδεση στα αισθηματικά σου. Η γοητεία σου είναι ανεβασμένη κι εκπέμπεις ένα μυστήριο προς τα έξω που ελκύει σαν μαγνήτης! Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο θεωρείσαι ο πιο ευνοημένος όλων. Αν και ελκύεις συντρόφους παθιασμένους ή αρκετά φιλόδοξους το τελευταίο διάστημα, γεγονός που σε κάνει, μερικές στιγμές, να αισθάνεσαι απομόνωση. Αν είσαι του 2ου ή 1ου δεκαημέρου θα μπορούσες να περιμένεις μία γνωριμία μέσω φιλικών προσώπων, ή την αναζωπύρωση της σχέσης σου.

Λέων

Φίλε Λέοντα, η εβδομάδα κρύβει μία ελαφρώς γλυκόπικρη γεύση για εσένα, με πάθη, εντάσεις, ευκαιρίες, αλλά και ακυρώσεις. Η αυτοεκτίμησή σου, ιδιαίτερα κατά τα τέλη της εβδομάδας, τίθεται σε κρίση, ακριβώς επειδή δεν λαμβάνεις αρκετή αγάπη, ή τουλάχιστον δε την λαμβάνεις με τον τρόπο που έχεις συνηθίσει. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου αναμένεται να παρατηρήσεις τις περισσότερες δυσκολίες, οπότε η λύση είναι να προσέξεις λίγο παραπάνω την προσωπική σου ανάπτυξη. Αν ανήκεις στο 2ο ή 3ο δεκαήμερο δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους και να φλερτάρεις. Μάλιστα οι Λέοντες του 3ου δεκαημέρου, έχετε τις περισσότερες πιθανότητες κάποιας αισθηματικής επιτυχίας.

Παρθένος

Παρθένε, η εβδομάδα είναι ένα σχολείο διαχείρισης διαπροσωπικών σχέσεων, κυρίως αν είσαι του 1ου δεκαημέρου. Οι σκληρές όψεις που σε επηρεάζουν κατά το μεγαλύτερο κομμάτι της αναφερόμενης περιόδου σε ωθούν σε λανθασμένες επιλογές ή εκτιμήσεις με αρνητικά αποτελέσματα. Η διέξοδός σου θα είναι να παραμείνεις διακριτικός, χωρίς να κάνεις βεβιασμένες κινήσεις ή εξιδανικεύσεις, για να αποτρέψεις τυχόν απογοητεύσεις. Πάντως, αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, το διάστημα αυτό για εσένα θα παρουσιάσει αργές εξελίξεις, αλλά τουλάχιστον οι εντάσεις προβλέπεται να είναι πολύ περιορισμένες σε δεσμευμένους κι αδέσμευτους. Εσύ, Παρθένε του 3ου δεκαημέρου να περιμένεις ευχάριστες και ρομαντικές εξελίξεις ως και τα τέλη της εβδομάδας.

Ζυγός

Αγαπημένε Ζυγέ, η συγκεκριμένη περίοδος είναι ενδιαφέρουσα για εσένα. Αν έχεις κάποιο ταίρι, τότε σου χαρίζεται η δυνατότητα από το πλανητικό σκηνικό, να περάσεις ήρεμα χρόνο μαζί του και να επικοινωνήσετε ουσιαστικά, ανεξαρτήτως δεκαημέρου. Η λίμπιντο σου είναι ανεβασμένη, χάρη στο Δία στο ζώδιο του Ταύρου και σου χαρίζει μία μυστήρια γοητεία. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, ενδεχομένως να απαιτείται πιο προσεκτική διαχείριση του λόγου σου, διαφορετικά θα έχεις καβγαδάκια. Για σένα του 2ου δεκαημέρου, με την Αφροδίτη «αγκαζέ» μπορείς να κατακτήσεις όποιο άτομο βάλεις ερωτικό στόχο. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, τα πράγματα είναι ελαφρώς πιο θετικά, με όχι ιδιαίτερο κίνδυνο κάποιας ερωτικής απόρριψης.

Σκορπιός

Σκορπιέ, είσαι από τους ευνοημένους της εβδομάδας, μολονότι θεωρείται αρκετά δύσκολη για την πλειοψηφία. Στον υπερθετικό βαθμό εκτιμώνται οι ερωτικές ευκαιρίες αν ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, ανεξαρτήτως από το αν βρίσκεσαι σε μία σχέση ή όχι. Η περίοδος αυτή είναι ευνοϊκή ακόμη κι αν αποφασίσεις να προχωρήσεις με τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω, φτιάχνοντας οικογένεια ή επισημοποιώντας την. Το 2ο δεκαήμερο δεν παρουσιάζει σοβαρές εξελίξεις, οπότε απαιτείται υπομονή. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, από την μία έχεις εύνοια από ο Δία στον Ταύρο που σε ανανεώνει, από την άλλη οι σκληρές όψεις Άρη και Ηλίου με τον Κρόνο, δεν αποκλείεται να φέρουν ένα ερωτικό πάγωμα.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, η εβδομάδα είναι γεμάτη προκλήσεις, κυρίως προς τα τέλη της! Ετοιμάσου να σταθείς στο ύψος σου, να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να σεβαστείς τα όρια των άλλων. Δεν αποκλείεται να βιώσεις μία αποστασιοποίηση ή ακύρωση στα αισθηματικά σου αυτό το διάστημα, εξαιτίας των σκληρών όψεων που σχηματίζονται από τον Ήλιο και τον Άρη από το ζώδιο σου με τον Κρόνο. Το 2ο δεκαήμερο θα χρειαστεί να περιμένει μία χαλαρή, σχετικά, εβδομάδα όπου δεν συμβαίνουν συνταρακτικά γεγονότα. Αν είσαι Τοξότης του 3ου δεκαημέρου, η συμβουλή της εβδομάδας είναι να δώσεις περισσότερη σημασία στις πράξεις, παρά στα λεγόμενα των άλλων. Τείνεις να εξιδανικεύσεις τις καταστάσεις που ζεις και να συμβιβάζεσαι με λιγότερα από όσα πραγματικά αξίζεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, μπορεί ο τίτλος του συγκεκριμένου άρθρου να μοιάζει αποθαρρυντικός, όμως εσύ είσαι από τους ευνοημένους κατά την τρέχουσα εβδομάδα! Ήδη από τις αρχές τις περιόδου τα ερωτικά σου θα μπορούσαν να παρουσιάσουν θετικές και παθιασμένες εξελίξεις. Θα μπορούσες να έχεις μία αισθηματική γνωριμία ή φλερτ μέσω μίας παρέας σου, κυρίως αν είσαι του 3ου δεκαημέρου. Τα πράγματα εξακολουθούν να είναι καλά αν ανήκεις στο 2ο ή 1ο δεκαήμερο, έχοντας είτε μία επανασύνδεση, είτε μία γνωριμία ενός ανθρώπου του οποίου τα χαρακτηριστικά σου ‘ξυπνούν’ ξεχωριστή οικειότητα. Το 1ο δεκαήμερο ίσως χρειαστεί να προσέξει τυχόν μυστικά ή κρυφές συναντήσεις, μιας και δεν ευνοείται στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η εβδομάδα που έρχεται σου χαρίζει μία γλυκόπικρη γεύση. Υπάρχουν αρκετοί πλανήτες που εισέρχονται σε φιλικά προς το δικό σου ζώδια, αλλά οι όψεις που σχηματίζουν είναι σκληρές. Με απλά λόγια, η διάθεσή σου αλλάζει προς κάτι πολύ καλύτερο, όμως το εξωτερικό σου περιβάλλον δεν εκλαμβάνει θετικά την αλλαγή της στάσης σου. Καλό είναι να σέβεσαι τα όρια των άλλων και αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις ως προς την ερωτική σου προσέγγιση. Το 2ο δεκαήμερο βιώνει μία αδιάφορη εβδομάδα, με λίγες εξελίξεις. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου μπορεί να σημειώσεις απότομα γεγονότα στα αισθηματικά, τα οποία θα αποδειχθούν θετικά μόνο μέσα από ψύχραιμη διαχείριση.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, η τρέχουσα εβδομάδα σου φέρνει θετικά αλλά και δύσκολα νέα. Οι αρχές τις εβδομάδας θα μπορούσαν να σου χαρίσουν υπέροχες στιγμές, μιας και ο ερωτικός πλανήτης Άρης βρίσκεται ακόμη σε ένα φιλικό προς το δικό σου ζώδιο. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, θεωρείσαι από τους περισσότερο ευνοημένος της περιόδου, με ευκαιρίες φλερτ και πάθους. Εάν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο απαιτείται να προετοιμαστείς να αναλάβεις την ευθύνη των πράξεών σου, σε περίπτωση που υπήρξαν εντάσεις ή σαθρά θεμέλια στη σχέση σου. Πρέπει μαζί, να επαναξιολογήσεις και τον τρόπο της ερωτικής σου προσέγγισης. Εφόσον ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο βρίσκεσαι σε σχετικά καλή κατάσταση, με τη δυνατότητα ενδυνάμωσης της επικοινωνίας σου με το ταίρι σου ή ενός νέου φλερτ μέσα από τη γειτονιά σου.

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr