Ζώδια: Θέλεις να τον κάνεις δικό σου; Μάθε πώς φιλάς για να μην μπορεί να σε βγάλει από το μυαλό του!
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Θέλεις να τον κάνεις δικό σου; Μάθε πώς φιλάς για να μην μπορεί να σε βγάλει από το μυαλό του!

Ζώδια: Θέλεις να τον κάνεις δικό σου; Μάθε πώς φιλάς για να μην μπορεί να σε βγάλει από το μυαλό του!

Το κάθε ζώδιο έχει και τις προτιμήσεις του στο φιλί!

Το φιλί ως πράξη αγάπης ενισχύει τη σύνδεση μεταξύ δύο ανθρώπων στον έρωτα.

Πώς μπορούμε να πλησιάσουμε ή φιλήσουμε το κάθε ζώδιο για να το κάνουμε για πάντα δικό μας;

Κριός

Οι Κριοί είναι γνωστοί για την ενέργεια και το δυναμισμό τους. Ένα παθιασμένο, εντυπωσιακό φιλί που αντανακλά αυτό τον ενθουσιασμό μπορεί να τους συναρπάσει. Καλό θα είναι να είναι ένα ξαφνικό, αλλά βαθύ φιλί, που να τους δείχνει πως είστε έτοιμοι να τους ακολουθήσετε σε κάθε περιπέτεια.

Ταύρος

Οι Ταύροι εκτιμούν τις αισθησιακές απολαύσεις και την ασφάλεια. Ένα αργό, γλυκό φιλάκι, γεμάτο τρυφερότητα, είναι ο τέλειος τρόπος να κερδίσετε την καρδιά τους. Μην βιαστείτε, δώστε χρόνο στη στιγμή, και θα τους κάνετε να νιώσουν πραγματικά ξεχωριστοί. Αποφεύγουν τις εκφράσεις αγάπης κατά το πρώτο ραντεβού, οπότε καλό είναι να κάνετε την κίνηση αργότερα.

Δίδυμος

Για τους Διδύμους, η επικοινωνία είναι κλειδί. Ένα φιλί γεμάτο παιχνιδιάρικη διάθεση, με απρόβλεπτες κινήσεις, πρόκειται σίγουρα να τους ενθουσιάσει. Προσπαθήστε να τους εκπλήξετε με μικρά διαλείμματα, ώστε να ανταλλάξετε χαμόγελα ή να τους ψιθυρίσετε κάτι τρυφερό στο αυτί.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι αξιολογούν το κατά πόσο μαζί σας θα αισθανθούν ασφάλεια, αποδοχή και κατανόηση. Ένα φιλί γεμάτο συναίσθημα, χωρίς βιασύνες είναι ιδανικό για αυτούς. Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας για να τους περιβάλλετε απαλά, δείχνοντας τη φροντίδα σας. Αν οι προθέσεις σας δεν είναι ειλικρινείς, θα το διαισθανθούν.

Λέων

Οι Λέοντες αγαπούν την προσοχή και το θαυμασμό. Ένα δραματικό, συναρπαστικό φιλί, που τους κάνει να νιώθουν σαν να βρίσκονται στο επίκεντρο, είναι αυτό που χρειάζονται. Ενσωματώστε μια μικρή δόση θεατρικότητας, έως και δράματος, για να τους εντυπωσιάσετε πραγματικά.

Παρθένος

Οι Παρθένοι αναλύουν τα πάντα και δίνουν τεράστια σημασία στις λεπτομέρειες. Για το πρώτο σας φιλάκι, καλό θα είναι να είστε άκρως περιποιημένοι, όχι μόνο από άποψη εμφάνισης, αλλά περισσότερο από άποψη υγιεινής! Μοσχομυριστοί και φρεσκολουσμένοι, κάνοντας προσεκτικές, όχι άγαρμπες κινήσεις.

Ζυγός

Για τους Ζυγούς, η αρμονία και η ισορροπία είναι ζωτικής σημασίας. Επομένως, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές, όπως το να προηγηθεί ένας ερωτικός καβγάς, ή να κάνετε απότομες κινήσεις. Να είστε περιποιημένοι, μιας και θαυμάζουν την ομορφιά στους ανθρώπους.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί αναζητούν βάθος και πάθος, όχι μόνο στον έρωτα, αλλά γενικά στη ζωή τους. Ένα έντονο, μυστηριώδες φιλί, γεμάτο συναίσθημα, μπορεί να τους συναρπάσει. Τους αρέσουν οι εντάσεις, οπότε δε χρειάζεται να προσέξετε για το πόσο διακριτικοί ή προσεκτικοί πρέπει να είστε με τις κινήσεις σας.

Τοξότης

Οι Τοξότες αγαπούν την περιπέτεια και την ανταλλαγή γνώσεων. Ένα φιλί μετά από μία έντονη συζήτηση που φαίνεται ότι τους εξιτάρει, είναι σίγουρα κάτι που θα τους κάνει χαρούμενους. Πρέπει να προσφέρει μια γεύση περιπέτειας, προετοιμάζοντάς τους για νέες περιπέτειες που θα ζήσετε μαζί.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι εκτιμούν τη σταθερότητα και την ασφάλεια, αποφεύγοντας τις υπερβολές. Ένα έντονο φιλί, που δείχνει δέσμευση και σοβαρότητα, είναι το ιδανικό για αυτούς. Βέβαια, σίγουρα δεν πρέπει να γίνει σε δημόσιο χώρο, μιας και θα αισθανθούν μεγάλη αμηχανία.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι αναζητούν συνέχεια νέες εμπειρίες. Ένα ανορθόδοξο κι απότομο φιλί, που προκαλεί την αίσθηση της περιπέτειας, τους γεννά την περιέργεια σχετικά με το τι μπορεί να ακολουθήσει μετά. Μην ‘κομπλάρετε’ από την τάση τους να προβάλλουν ψυχρότητα, έχουν ανάγκη από αγάπη κι αποδοχή όπως όλοι μας.

Ιχθύς

Οι Ιχθείς, ένα ζώδιο γεμάτο συναισθηματικό βάθος και ισχυρή διαίσθηση, αναζητώντας μια ερωτική προσέγγιση που αγγίζει την ψυχή τους. Το φιλί που θα κατακτήσει την καρδιά ενός Ιχθύ πρέπει να θυμίζει στιγμή που υπόσχεται αιώνια συντροφικότητα και κατανόηση. Κάνετε υποθετικά σενάρια για το μέλλον, ονειροπολήστε σε ένα ρομαντικό μέρος κι αφήστε το φιλί ως το κερασάκι στην τούρτα.

Για περισσότερα αστρολογικά θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr