Ζώδια: Θολό τοπίο και συνεχόμενες εντάσεις φέρνει η νέα Σελήνη του Μαρτίου
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Θολό τοπίο και συνεχόμενες εντάσεις φέρνει η νέα Σελήνη του Μαρτίου

Ζώδια: Θολό τοπίο και συνεχόμενες εντάσεις φέρνει η νέα Σελήνη του Μαρτίου

Πώς επηρεάζεται το δικό σου ζώδιο;

Η νέα Σελήνη του Μαρτίου παρουσιάζει μία συσσώρευση πλανητών στο ζώδιο των Ιχθύων, που μας διδάσκει την έννοια της αυτοθυσίας, της αγάπης χωρίς όρια, καθώς και της εξιδανίκευσης ανθρώπων και καταστάσεων.

Το εξάγωνο της με τον Ουρανό υποδηλώνει τη δυνατότητα να ξεφύγουμε από προβλήματα ξαφνικά, μέσα από τρόπους που δεν φανταζόμασταν.

Κριός

Φίλε Κριέ, μέσα από πολλαπλές αποκαλύψεις και επίμονη ενδοσκόπηση, πλέον έρχεσαι σε επαφή με τον πραγματικό σου εαυτό. Αγκάλιασέ τον και προσπάθησε να αναθεωρήσεις πολλές από τις πεποιθήσεις σου, γιατί πλέον η ζωή σου μπαίνει σε ένα νέο μονοπάτι. Μπορείς μέσα από διακριτικές ενέργειες να ενδυναμώσεις τον ψυχισμό σου ή την οικονομική σου κατάσταση. Ένα νέο ξεκίνημα έρχεται στο παρασκήνιο, όπου θέτει πιο γερές βάσεις για το μέλλον σε κάθε τομέα.

Ταύρος

Ταύρε μου, η Νέα Σελήνη μπορεί να σου φέρει πολλές καινούριες φιλίες ή να σε φέρει σε επαφή με ομοϊδεάτες με τους οποίους μάχεσαι μαζί για τα ιδανικά σου. Η αυξημένη κοινωνικοποίησή σου μπορεί να αποφέρει τον λόγο για τον οποίο σημειώνει περισσότερες ερωτικές κατακτήσεις ή μεγαλύτερη πρόοδο στα επαγγελματικά σου. Με απλά λόγια, η Νέα Σελήνη σου προσφέρει δυναμικές συμμαχίες και διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου, με αποτέλεσμα να πετύχεις διάφορους στόχους σου.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, οι παρεξηγήσεις κι εντάσεις στη δουλειά σου είναι αρκετά πιθανές. Μία καλή διέξοδος που σου προσφέρεται αυτό το διάστημα είναι η παρασκηνιακή δράση, όπου κινείται και δεν προκαλεί τυχόν κρυφούς εχθρούς και ανταγωνιστές. Αν ασκείς ‘Ποσειδώνιο’ επάγγελμα, όπως σχετικό με τις τέχνες, τη θάλασσα, την φαρμακευτική, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας κ.λπ, πρόκειται να έχεις μία σημαντική επαγγελματική πρόοδο. Γενικά, είναι ένα φιλόδοξο διάστημα που σε καλεί να κινηθείς προσεκτικά.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη θα σου φερθεί πάρα πολύ καλά, Καρκίνε μου, παραμένοντας σε ένα φιλικό προς το δικό σου ζώδιο. Ζητήματα σπουδών, ταξιδιών, διεύρυνσης του νου και καλλιέργειας της θετικής ψυχολογίας είναι μόνο λίγα από όσα θα σου πάνε καλά. Μάλιστα, στρεφόμενος προς τις παρέες σου θα μπορέσεις να βρεις υποστήριξη για οτιδήποτε θεωρείς σημαντικό. Αναζητάς νέες ερωτικές περιπέτειες ή φροντίζεις να επεκτείνεις κομμάτι της δουλειάς σου και να προβληθείς σε μεγαλύτερο κοινό.

Λέων

Η Νέα Σελήνη από τους Ιχθείς, Λέοντά μου, θα αποκαλύψει κάποιες κρυμμένες ανασφάλειές σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να τις ‘σβήσεις’ από τη ζωή σου μια για πάντα. Μαζί, ευνοημένος τομέας θα είναι κι εκείνος των επαγγελματικών ή οικονομικών σου. Ένα νέο ξεκίνημα μπορείς να κάνεις πάνω σε μία νέα εργασία ή να ασχοληθείς με κάτι που θα σου φέρει περισσότερα χρήματα. Αυτό είναι κάτι που μπορείς να καταφέρεις μόνος σου ή με κάποια συνεργασία.

Παρθένος

Παρθένε, η Νέα Σελήνη του Μάρτη σε επηρεάζει άμεσα, γιατί κορυφώνεται στο απέναντι από το δικό σου ζώδιο. Το θετικό είναι ότι σου χαρίζεται η δυνατότητα για μία νέα σχέση ή μία επαγγελματική συμφωνία. Το αρνητικό μπορεί να προκύψει εφόσον δεν θέσεις ξεκάθαρα όρια στον περίγυρό σου, καθώς και να επικοινωνήσεις σωστά ποιες είναι οι απαιτήσεις σου. Επεξηγηματικά, σου χαρίζονται πολλαπλές δυνατότητες, μέσα από μία παγίδα εξιδανίκευσης.

Ζυγός

Αγαπημένε φίλε Ζυγέ, μετά από την πάροδο της συγκεκριμένης Νέας Σελήνης, η καθημερινότητά σου δεν θα είναι η ίδια. Προσπαθείς να καλυτερεύσεις τις συνθήκες εργασίας σου, να βρεις κάτι νέο, ή να απομακρυνθείς από κακές συνήθειες. Αν επιθυμείς να εντάξεις καινούριες στο ρουτινιάρικο πρόγραμμά σου, το φαινόμενο αυτό σε βοηθά να τις διατηρήσεις σε βάθος χρόνου. Αυτό το διάστημα μπορεί, επίσης, να σε βρει με ένα καινούριο κατοικίδιο.

Σκορπιός

Είσαι αρκετά ευνοημένος από την ερχόμενη Νέα Σελήνη, φίλε Σκορπιέ, διότι ολοκληρώνεται σε ένα από τα πιο φιλικά προς το δικό σου ζώδιο, διδάσκοντάς σου την ανιδιοτελή αγάπη και την πλήρη αποδοχή. Μπορείς να συναντήσεις έναν νέο έρωτα, να αναθερμάνεις τον δικό σου ή ακόμη κι αν είσαι σε μία σταθερή σχέση, να σκεφτείς μήπως ήρθε η ώρα να γίνετε οικογένεια. Αν έχεις ήδη παιδιά, αυτή η περίοδος σου προσφέρει την αποκατάσταση των σχέσεών σας.

Τοξότης

Τοξότη μου, η Νέα Σελήνη επηρεάζει θέματα σχετικά με την οικογένεια και το σπίτι. Το εξάγωνό της με τον Ουρανό θα σου προσφέρει την ευκαιρία απόδρασης από τυχόν πιέσεις μέσα από την εργασία. Παράλληλα, με άλλα συγγενικά άτομα μπορείς να ξεκινήσεις δραστηριότητες που σας εξασφαλίζουν μεγαλύτερη ευεξία. Επιπροσθέτως, κάποιες υποχρεώσεις σου φτάνουν στο τέλος τους, αφήνοντάς σου χώρο για νέες ευχάριστες ασχολίες.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, φέρει μεγάλη κινητοποίηση και τύχη το συγκεκριμένο φαινόμενο για εσένα. Είναι μία καλή περίοδος όπου δεν νιώθεις λεπτό μοναξιά και συνεχώς απασχολείσαι από ενδιαφέρουσες συναντήσεις ή συζητήσεις. Έχει τη δυνατότητα έναρξης μιας συμφωνίας ή κάποιας εκπαιδευτικής ενέργειας. Αν είσαι ταξιδιώτης ψυχή, είσαι σε θέση να οργανώσεις ένα επαγγελματικό ταξίδι ή ταξίδι αναψυχής.

Υδροχόος

Υδροχόε μου, η αυτοεκτίμησή σου είναι μία πάνω – μία κάτω όσο διαρκεί η ισχύς της Νέας Σελήνης του Μάρτη. Αυτό έχει ως επακόλουθο τα προχωρά σε αυθόρμητες αγορές που θα αδειάσουν το πορτοφόλι σου, δεν χρειάζεται να γεμίσουν την ψυχή σου. Είναι πολύ σημαντικό να καταγράψεις όλες τις δημιουργικές σου ιδέες, γιατί είναι αρκετά πιθανό κάποια από εκείνες να αποδειχθεί κερδοφόρα, μακροπρόθεσμα.

Ιχθύς

Ιχθύ μου, ξεκινά μία περίοδος μεγάλων ξεκινημάτων σε κάθε επίπεδο της ζωής σου. Ο Ποσειδώνας και ο Κρόνος βρίσκονται επίσης στο δικό σου ζώδιο, οπότε θα ήταν σοφό να παραμείνεις επικεντρωμένος σε όσο το δυνατόν λιγότερα σχέδια, αντί να εξαπλώσεις παντού. Χρειάζεται να εξισορροπήσεις την πειθαρχία με τη δημιουργικότητά σου. Μόλις το καταφέρεις, θα σου παρουσιαστούν αισθηματικές και επαγγελματικές εταιρείες.

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr