Ζώδια: To 2024 κάνει ποδαρικό με νεύρα και δυναμικές εξελίξεις
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: To 2024 κάνει ποδαρικό με νεύρα και δυναμικές εξελίξεις

Ζώδια: To 2024 κάνει ποδαρικό με νεύρα και δυναμικές εξελίξεις

Επεισοδιακή θα είναι η έναρξη του 2024 για αυτά τα 4 ζώδια

Το 2024 μας κάνει ποδαρικό με τον Άρη τον πλανήτη της δράσης να κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 4/1 προκαλώντας νεύρα μα και δυναμικές εξελίξεις σε 4 ζώδια.

Σε αυτή την θέση θα παραμείνει μέχρι και τις 13 Φεβρουαρίου, νωρίς το πρωί, άρα ως τότε θα ισχύει και η επιρροή του.

Η αλήθεια είναι ότι τα 1α και τα 3α δεκαήμερα θα έχουν μεγάλες ευκαιρίες εξέλιξης, όσο τα 2α θα χρειαστεί να οπλιστούν με πάρα πολλή υπομονή προκειμένου να μετατρέψουν τα εμπόδια που έρχονται σε ευκαιρίες.

Αυτό συμβαίνει επειδή ο πλανήτης αυτός θα σχηματίζει σκληρές όψεις όσο θα διανύει τις μοίρες 10ο ως 19ο , ενώ οι όψεις που επηρεάζουν τις υπόλοιπες μοίρες είναι θετικότατες!

Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρει το oroskopos.gr

Κριός

Κριέ μου, η καριέρα σου αυτό το διάστημα αποτελεί το Α και το Ω. Η ενέργειά σου στρέφεται προς το πεδίο της κοινωνικής ανόδου, της επιτυχίας και θα έλεγα ότι έχεις πεισμώσει για να τα καταφέρεις! Δεν έχει σημασία αν βρίσκεις εμπόδια στο δρόμο σου, είσαι ο μαχητής του ζωδιακού, στοιχείο που το σύμπαν γνωρίζει και σου δωρίζει τη δυνατότητα να ανελιχθείς ακόμη περισσότερο. Εμφανίζονται νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, ενώ συνάμα δε διστάζεις να διεκδικήσεις περισσότερη φήμη, χρήμα ή να φτιάξεις κάτι ‘δικό σου’. Αν, βέβαια, ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, συνιστάται να οπλιστείς με πολλή υπομονή, γιατί είσαι επιρρεπής σε μικροατυχήματα εντός δουλειάς, καθώς και αχρείαστους καβγάδες. Η συμβουλή της περιόδου προς εσένα είναι να επικεντρωθείς αποκλειστικά στην δική σου πρόοδο, αψηφώντας τα πικρόχολα σχόλια των άλλων. Επιπροσθέτως, απόφυγε τα λάθη απροσεξίας: καλύτερα να παραδώσεις κάτι εκτός προθεσμίας, παρά με κακή ποιότητα, διακινδυνεύοντας την επαγγελματική σου εικόνα.

Καρκίνος

Καρκίνε, ‘έρχεται φως’ στις διαπροσωπικές σου σχέσεις κι επαγγελματικές συνεργασίες. Μέσα στο επόμενο διάστημα πέφτουν οι μάσκες και μιλάτε μεταξύ σας χωρίς φίλτρα. Ανταλλάζεις σκληρές κουβέντες και κάποιοι δεσμοί πικραίνονται βαθιά. Θα χρειαστεί να πάρεις τον έλεγχο των συναισθημάτων σου και να διαχειριστείς τον τρόπο επικοινωνίας σου αρκετά διπλωματικά, προκειμένου να αποφύγεις τις απώλειες, την αποστασιοποίηση ή τις παρεξηγήσεις. Μέσα από κάποια δύσκολα γεγονότα, κινητοποιείσαι για να καταφέρεις ακόμη περισσότερα σε κάθε κλάδο της ζωής σου. Με απλά λόγια, οτιδήποτε συμβεί αυτό το διάστημα και θυμώσεις ή ενοχληθείς, θα σε κάνει να πεισμώσεις και να επιδιώξεις το ακατόρθωτο σε επαγγελματικά και προσωπικά. Η λίμπιντό σου θα είναι επίσης ανεβασμένη, επιτρέποντάς σου να βελτιώσεις τα ερωτικά σου. Καλό θα είναι να ξεκινήσεις κάποιου είδους άσκηση, καθώς και να αποφύγεις τις αψιμαχίες με συναδέλφους στη δουλειά. Στόχος σου είναι να διοχετεύσεις δημιουργικά την εσωτερική σου ένταση.

Ζυγός

Ζυγέ μου, ήρθε η περίοδος που θα ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένειά σου. Ή μπορεί να ασχοληθούν εκείνοι με εσένα σε βαθμό που θα αρχίσει να σε πειράζει λιγάκι… Έχεις νεύρα και ταυτόχρονα την τάση να προσκολλάσαι στο παρελθόν, υπεραναλύοντας όλα όσα κάποτε σε ενοχλούσαν, όπως αντίστοιχα και τι θα μπορούσες να κάνεις καλύτερα. Εφόσον δεν ελέγχουμε όσα πέρασαν, σταμάτα να αναλώνεσαι σε τέτοιου τύπου σκέψεις κι επικεντρώσου στο τώρα. Το θετικό είναι ότι έμπρακτα προσπαθείς να φτιάξεις τον προσωπικό σου χώρο και να κάνεις περισσότερο λειτουργική την οικογένειά σου. Επιδιώκεις να τους προσφέρεις ο,τι χρειάζονται και το καταφέρνεις μια χαρά! Η συμβουλή του τρέχοντος διαστήματος για εσένα είναι να αποφύγεις τα μικροατυχήματα εντός της οικίας και να μη λαμβάνεις προσωπικά τα λεγόμενα των σημαντικών προσώπων στη ζωή σου, ιδίως αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο.

Αιγόκερως

Αγαπημένε Αιγόκερε, η υπερένταση που κρύβεις χτυπάει κόκκινο! Θέλεις να καταφέρεις τα πάντα και η ενέργειά σου διαμοιράζεται στα επαγγελματικά, τις καθημερινές σου υποχρεώσεις, τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς και την βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης… άρα είναι καιρός να χτίσεις κορμάρα! Ευτυχώς ο Άρης κάνει την έξαρσή του στο δικό σου ζώδιο και μπορεί να λειτουργήσει εποικοδομητικά, χαρίζοντάς σου επιτυχίες μέσα από προσωπική προσπάθεια. Έτσι, καταφέρνεις να διαχειριστείς έξυπνα τον ενθουσιασμό σου και η πειθαρχία που σε διακρίνει είναι ο λόγος που επιτυγχάνεις σε κάθε τομέα! Οργανώσου, θέσε προτεραιότητες και μείνε πιστός στο πρόγραμμά σου. Μην επιτρέψεις στην κριτική των άλλων να σε καταβάλλει και μη θυμώνεις ή παίρνεις προσωπικά όσα σου λένε. Πίστεψε στον εαυτό σου και τους στόχους σου, απόφυγε τον ανοικτό ανταγωνισμό στα εργασιακά και θα δεις πως μέχρι τα μέσα του Φλεβάρη θα έχεις καταφέρει απίστευτη πρόοδο.

Για περισσότερες προβλέψεις μπείτε στο oroskopos.gr