Οι Ελληνίδες τραγουδίστριες που έλαμψαν με δημιουργίες υψηλής ραπτικής
featured

Οι Ελληνίδες τραγουδίστριες που έλαμψαν με δημιουργίες υψηλής ραπτικής

Οι Ελληνίδες τραγουδίστριες που έλαμψαν με δημιουργίες υψηλής ραπτικής

Τι κοινό συνδέει την Τάμτα, την Ελένη Φουρέιρα, τη Δέσποινα Βανδή, την Καίτη Γαρμπή και την Άννα Βίσση;

Εκτός από το ταλέντο και μία ομορφιά που κόβει την ανάσα όλες τους έχουν λάμψει και λάμπουν κατά καιρούς φορώντας «κοσμήματα» της υψηλής ραπτικής.

Η καθεμία έχει ένα μοναδικό χαρακτήρα με στιλιστικές επιλογές που δημιουργούν τάσεις και γίνονται το απόλυτο talk of the town.

Τους αρέσει η μόδα και το έχουν αποδείξει πολλάκις στην πορεία τους.

Η εμφάνιση της Τάμτας στα MAD VMA 2018 φορώντας το iconic bandage φόρεμα που δημιούργησε ο Gianni Versace για την αδερφή του έχει μείνει αξέχαστη,

Εξίσου εντυπωσιακή και η Ελένη Φουρέιρα στο βίντεο κλιπ της επιτυχίας της «Το Θηλυκό (Αεράκι)» που φορά Jean Paul Gaultier.

Ο τελικός του J2US το 2020 έχει μείνει αλησμόνητος για δύο λόγους. Πρώτον και κύριον για την επική σύμπραξη επί σκηνής Άννας Βίσση και Δέσποινας Βανδή αλλά και για την εκπληκτική τουαλέτα που επέλεξε η δεύτερη για τη λαμπερή βραδιά από το brand Vrettos Vrettakos. Χαρακτηριστικό ήταν ότι η δημιουργία του γνωστού Έλληνα σχεδιαστή μόδας ήταν διακοσμημένη με 350.000 κρυστάλλους Swarovski επεξεργασμένους με laser cut καθρέπτες.

Όμως, και η Άννα Βίσση έστρεψε όλα τα φώτα επάνω της στη Eurovision το 2006 με σύνολο εμπνευσμένο από Jean Paul Gautier. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ελληνίδα σταρ έχει στην κατοχή της το τελευταίο φόρεμα που σχεδίασε ο Gianni Versace πριν από τη δολοφονία του και την οποία είχε φορέσει στις εμφανίσεις της στα «Αστέρια».

Από την άλλη η Καίτη Γαρμπή εντυπωσίασε όλη την Ευρώπη το 1993 στη Euorovision με την θρυλική τιρκουάζ τουαλέτα της by Celia Kritharioti.