Το λαμπερό σακάκι του Νίκου Κοκλώνη «έκλεψε» την παράσταση! Τι φόρεσε;
Beauty & Fashion

Το λαμπερό σακάκι του Νίκου Κοκλώνη «έκλεψε» την παράσταση! Τι φόρεσε;

Το λαμπερό σακάκι του Νίκου Κοκλώνη «έκλεψε» την παράσταση! Τι φόρεσε;

Ύμνος στην κεντητή εξτραβαγκάντσα του Alexander McQueen

Θέμα στο Twitter έγινε για άλλη μια φορά το look του Νίκου Κοκλώνη. Παρόλο που επέλεξε να παίξει με κομψή μονοχρωμία κατάφερε να δώσει την απαραίτητη λάμψη στο στυλ του για το πρώτο live μετά από 15 ημέρες διακοπής του J2US.

Έτσι έκανε και πάλι μια προχωρημένη επιλογή: εμπιστεύτηκε τα κεντήματα του Alexander McQueen για μια metal glam εμφάνιση.

Ρωτήσαμε τους έμπιστους στυλίστες του, Χάρη Γκοτζαμανίδη και Ηλία Μιχαλόλια να μας πουν λεπτομέρειες για το ντύσιμό του και φυσικά έχουμε όλα τα μυστικά!

Κληρονομιά,, δεξιοτεχνία και μεσάτα κοστούμια: Αυτό είναι το τρίπτυχο της κολεξιόν του οίκου Alexander McQueen από την οποία «δανείστηκε» το look του ο παραγωγός της Barking  Well Media.

H creative director του οίκου, Sarah Burton και η ομάδα της έβαλαν στο κέντρο του σχεδιασμού τους ένα θανατερό μοτίβο του McQueen, το κρανίο. Παράλληλα, η κολεξιόν ήταν μια αναφορά στις σκωτσέζικες ρίζες του αδικοχαμένου σχεδιαστή ενώ ήταν επηρεασμένη και από το περίφημο αγαλματίδιο του Henry Moore, Three-Quarter Figure (1928).

H κολεξιόν εκτείνεται από μία γκάμα biker jackets και ασύμμετρα shearlings μέχρι χρωματιστά κοστούμια και παλτό με περίτεχνα μεταλλικά κεντήματα.

To look του Νίκου Κοκλώνη

Ένα τέτοιο  περίτεχνο σακάκι επέλεξε να φορέσει και ο Νίκος Κοκλώνης αλλά με μια παραλλαγή στο κέντημα.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, το χρυσό κέντημα περιορίζεται γύρω από τους ώμους και πηγαίνει κάτω από τη μασχάλη και πίσω στην πλάτη ώστε να τονίζει το πάνω μέρος του σακακιού.

Αρκεί να δείτε σε μεγέθυνση το χειροποίητο κέντημα και τη δουλειά που απαιτείται για να δημιουργηθεί το τελικό αποτέλεσμα.

Το σακάκι συνδυάστηκε με μαύρο παντελόνι και t-shirt, όλα Alexander McQueen ενώ μεταλλική λεπτομέρεια είχαν και τα μποτάκια του παρουσιαστή.

Από μαύρο ματ δέρμα, τα Chelsea boots του Νίκου Κοκλώνη είχαν ένα ασημί φινίρισμα στο τακούνι μαζί με την χαρακτηριστική ταφταδένια ετικέτα της υπογραφής ΜcQueen στο πίσω μέρος τους.

Το hair look του παρουσιαστή επιμελήθηκε για άλλη μια φορά ο Βασίλης Μπουλούμπασης και το μακιγιάζ του η Κική Αϊβάζη.