Αποκλειστικό: Ποιος άνθρωπος-κλειδί της Acun Medya ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο;
featured

Αποκλειστικό: Ποιος άνθρωπος-κλειδί της Acun Medya ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο;

Αποκλειστικό: Ποιος άνθρωπος-κλειδί της Acun Medya ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο;

Το ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα για το Survivor

Πριν από την αλλαγή του χρόνου θα ανάψουν τα φώτα για το Survivor στον Άγιο Δομίνικο, για τον νέο κύκλο επεισοδίων που θα ξεκινήσουν σε δύο μήνες.

Όπως σας έχει γράψει το Ζnews και ο Γιώργος Μπέζας, στα μέσα του Δεκέμβρη θα φύγουν παίκτες και άνθρωποι της παραγωγής της Acun Medya για να πάνε στον Άγιο Δομίνικο, ώστε όλα να είναι έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα.

Οι εντολές του ισχυρού Τούρκου παραγωγού, Acun Ilicali, είναι αυτό το Survivor να είναι το καλύτερο όλων, τόσο σε επίπεδο παικτών όσο και σε επίπεδο ομάδας που βρίσκεται πίσω από τις κάμερες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, με το τέλος του προηγούμενου Survivor ο άνθρωπος που κρύβονταν πίσω από τις κάμερες και ήταν επικεφαλής όλης της δημοσιογραφικής ομάδας, οργανώνοντας όλο το backstage, δέχτηκε πρόταση από άλλο τηλεοπτικό σταθμό με αποτέλεσμα να αφήσει την Acun Medya που εργάζονταν τα τελευταία χρόνια.

Τώρα στην εταιρεία παραγωγής ψάχνουν τον chief editor που θα αναλάβει όλη την ευθύνη και θα καθίσει στην ηλεκτρική καρέκλα για να βγάλει σε πέρας την νέα παραγωγή του Survivor, που όλοι για διαφορετικούς λόγους «απαιτούν» να πετύχει.

Πρόταση για να αναλάβει αυτή την δύσκολη αποστολή έγινε στον αρχισυντάκτη του The Voice για να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο και μάλλον ήδη ετοιμάζει βαλίτσες για το Survivor.

Και οι δύο παραγωγές ανήκουν στην Αcun Medya.

Όσο για το The Voice, φαίνεται πως αν ισχύσει το σενάριο που θέλει τον ΣΚΑΪ να προβάλει και τρίτο επεισόδιο μέσα στην εβδομάδα, το επόμενο διάστημα -μάλλον λίγο πριν από την πρεμιέρα του Survivor- θα έχει ολοκληρωθεί και ο κύκλος του talent show.