ΕΡΤ: Η επίσημη παρουσίαση της νέας Διευθύνουσας Συμβούλου – Οι εντυπώσεις μας
BeZnews

ΕΡΤ: Η επίσημη παρουσίαση της νέας Διευθύνουσας Συμβούλου – Οι εντυπώσεις μας

ΕΡΤ: Η επίσημη παρουσίαση της νέας Διευθύνουσας Συμβούλου – Οι εντυπώσεις μας

Ο Γιώργος Μπέζας ήταν εκεί στην επίσημη πρώτη της Κατερίνας Κασκανιώτη

Ευγενική, χαμογελαστή, έτοιμη να σηκώσει μανίκια και να ριχτεί στην δουλειά ήταν η νέα διευθύνουσα σύμβουλος της ΕΡΤ, Κατερίνα Κασκανιώτη, που σήμερα έκανε την επίσημη πρώτη της εμφάνιση και συστήθηκε στους τηλεοπτικούς συντάκτες.

Στη σύντομη ομιλία της ήταν φειδωλή και δεν αποκάλυψε τους άσους που κρύβει στο μανίκι της.

Ωστόσο κοιτάζοντας κάποιος την πορεία της και το βιογραφικό της καταλαβαίνει ότι δεν είναι μια τυχαία περίπτωση.

Με σεμνότητα και κρατώντας χαμηλό προφίλ φρόντισε να αφουγκραστεί τον παλμό.

Δίνοντας έμφαση στο ομαδικό πνεύμα που θα ακολουθήσει, δεν έκρυψε στιγμή τον ενθουσιασμό της για το νέο της επαγγελματικό βήμα. Έδειχνε να σέβεται τους προκατόχους της και το έργο τους, έθεσε νέους στόχους και έδωσε υποσχέσεις για μια καλύτερη τηλεόραση.

«Βλέπω την ΕΡΤ ως θεατής, είναι σήμερα ανταγωνιστική. Η ΕΡΤ αλλάζει το τηλεοπτικό τοπίο και θέλω να συνεισφέρω στους στρατηγικούς στόχους που ήδη έχουν δρομολογηθεί από τον κύριο Ζούλα αλλά να χαράξουμε και τη νέα στρατηγική. Η ΕΡΤ θέλω να είναι ένα φως στο τηλεοπτικό τοπίο» είπε μεταξύ άλλων.

Κατερίνα Κασκανιώτη: Η πρώτη γυναίκα Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΕΡΤ

Στα πηγαδάκια με τους τηλεοπτικούς συντάκτες η Κατερίνα Κασκανιώτη έδειχνε να έχει μελετήσει το ήδη υπάρχον πρόγραμμα που θα ενισχυθεί ενώ θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο ΕRTNEWS αλλά και στη μυθοπλασία.

Την Κατερίνα Κασκανιώτη προλόγισε ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας,  που της ευχήθηκε καλή επιτυχία. Στο καλωσόρισμα του ο κ. Ζούλας, στάθηκε στο γεγονός ότι πρόκειται για την πρώτη γυναίκα διευθύνουσα σύμβουλο της ΕΡΤ.

«Στόχος μας είναι η ενίσχυση του ΕRTNEWS και η αναβάθμιση του ΕΡΤFlLIX», αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΕΡΤ και αμέσως μετά μίλησε με νούμερα, στεκόμενος αποκλειστικά στην ραγδαία ανάπτυξη του ΕΡΤFLIX.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι μέσα σε μία μέρα το ERTFLIX είχε 597.000 θεάσεις, ενώ έφτασε τις 12.000.000 θεάσεις ανά μήνα (Σεπτέμβριος-Οκτώβριος-Νοέμβριος). Τέλος, παρουσίασε την πλατφόρμα “Το ΕΡΤFLIX φορτώνει”, που αποτελείται από 140 ταινίες και 25 σειρές.