«Τα νέα από τις ”Μέλισσες” είναι καταιγιστικά»
Μέχρι Κεραίας

«Τα νέα από τις ”Μέλισσες” είναι καταιγιστικά»

«Τα νέα από τις ”Μέλισσες” είναι καταιγιστικά»

Η Ντέπυ Γκολεμά προσπαθεί να μείνει ψύχραιμη αλλά δεν την αφήνουν!

Και εκεί που καθόμουν ήσυχη στον καναπέ άρχισε να βαράει το κομπιούτερ, το κινητό, το λάπτοπ…. μήνυμα για τον κορονοϊό. Δεν πας από αυτό, πας από τον πανικό!

Τον ίδιο πανικό που σπέρνουν και τα κανάλια. Στις ειδήσεις περί του ιού μπαίνει από κάτω ένα μουσικό χαλί σαν να σου λέει “έχετε γεια βρυσούλες, κάμποι, βουνά, ραχούλες”….

Και ενώ τα κανάλια έχουν από μέρες στείλει ανακοινώσεις ότι δεν θα υπάρχει κοινό στα σόου, όλα τα τρέιλερ που προβάλουν έχουν κοινό. Γυρίστε κανένα καινούριο, δε βλάπτει….

Λοιπόν τα νέα από τις “Μέλισσες” είναι καταιγιστικά. Τον Κυπραίο τον βλέπω να μη τη βγάζει καθαρή ως το τέλος και τη Δρόσω οριστικά να μην υπάρχει στον δεύτερο κύκλο. Αυτά μαθαίνω αυτά λέω…

Όντως ο Αργύρης Πανταζαρας μοιάζει του προέδρου του ΠΑΟ Γιαννακόπουλου, τον οποίο υποδύεται στην ταινία για το μπάσκετ.

Η Ελλάδα ζει σε ρυθμούς που δεν έχουμε μάθει. Πρωτόγνωρους. Βλέπουμε τι συμβαίνει στην Ιταλία και βουρκώνουν τα μάτια μας. Μια χώρα δίπλα μας, μια χώρα παρά πολύ αγαπημένη σε πολλούς από μας μοιάζει σα «νεκρή». Ας ευχηθούμε να τελειώσει σύντομα ο εφιάλτης….

Τηλεοπτικά δε φαίνεται να υπάρχει κάτι. Περιμένουμε κάποιες ενάρξεις, η ΕΡΤ μοιάζει να ‘χει άνοιξη στα προγράμματά της με νέα πράγματα και ως εκεί….

Κατά τ’ άλλα, το σκόρδο του Γιώργου Αυτιά θα μας σώσει….Mην το γελάτε! Τρώτε όσο μπορείτε. Δεν πλησιάζει τίποτα!

Ο Αλέξης Γεωργούλης μάς είπε ότι υπέστη μπούλινγκ. Εμείς να δεις, αγαπητέ, εμείς να δεις…..

Κάτσε, αγόρι μου, εκεί στην σιγουριά της Ευρωβουλής σου, κάνε και τη πλάκα σου στο σόου που θα μας πεις ότι υπέστης και μπούλινγκ. Μάθαμε τώρα στο μπούλινγκ όλοι, κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα!

Φαίνεται ότι υπάρχει ένδεια στα δελτία ειδήσεων αλλιώς δεν θα αρπάζανε την κάθε χαζομάρα του καλλιτέχνη να την κάνουνε θέμα…..

Μιλάμε για προπώληση ή για την πρόπολη; Τι κάνει καλό στον κορονοϊό ή σε αυτόν που τα λέει.; Δεν το καταλάβατε, ε; Δεν πειράζει, κάτι δικά μου!!!