«Το τηλεοπτικό στοίχημα στη σκιά του κορονοϊού»
Μέχρι Κεραίας

«Το τηλεοπτικό στοίχημα στη σκιά του κορονοϊού»

«Το τηλεοπτικό στοίχημα στη σκιά του κορονοϊού»

Η Ντέπυ Γκολεμά έχει το ρεπορτάζ για το Znews

Αυτή η εντελώς ασυνήθιστη ιδέα να τα πούμε λίγο με τον διευθυντή κ. Τζώρτζη Ποφάντη -που αποδεικνύεται πολύτιμος για τον ΑΝΤ1- ανήκει στην Άννα Βλαβιανού…

Μας ένωσε όλους από τα σπίτια μας στην πρώτη τηλεδιάσκεψη και πήραμε μια πρώτη γεύση από το πρόγραμμα του καναλιού. Η Άννα αυτή την εποχή είναι μακράν η καλύτερη γιατί δεν έπαψε ποτέ να είναι δημοσιογράφος. Ανήκει στην προηγούμενη γενιά, τη δική μας, σαφώς καλύτερη από τη σημερινή των δημοσιογράφων, αν εξαιρέσεις παλιές καραβάνες….

Ένα μπράβο στην Άννα που είναι ένα βήμα μπροστά…. Όχι ότι έχουμε παράπονο από τη Σόνια, την Πίμη, φωτιά να πέσει να μας κάψει. Ή την Κατερίνα του Mega. Λόγος ουδέτερος από μένα ποτέ….

Μία πρώτη ματιά λοιπόν οι “Άγριες Μέλισσες” οδηγούν το άρμα του ΑΝΤ1. Αυτή την εποχή γυρίζεται η πολύκροτη δίκη της Ελένης και σπάνε καρδιές στην Πλάκα και στην Παιανία.

Άλλα δύο σήριαλ ετοιμάζονται ενώ με τη σεναριογράφο των “Μελισσών” συζητούν ήδη την επόμενη συνεργασία τους.

Το πώς θα πάνε τα πράγματα με τον κορονοϊό είναι και το κομβικό σημείο πώς θα πάει και το πρόγραμμα. Αν τα νέα επιβάλλουν ενημέρωση ίσως τραβηχτούν νωρίτερα ακόμα και οι ειδήσεις του καναλιού με τον Νίκο Χατζηνικολάου, που αναλόγως και αυτός θα δει τι θα γίνει το “Ενώπιος ενωπίω”….

Δεν ανοίγονται εύκολα οι σταθμοί σε ακριβά προγράμματα και ήδη δύο σόου κρατιούνται από χειμώνα και μετά. Να πούμε μπράβο στον ΑΝΤ1 που δεν κάνει ριάλιτι και είπε “όχι” περήφανο σε τουρκικές σειρές. Η πρώτη επίσημη θέση καναλιού….

Κρίμα για το Football Stories ήταν μια ολοκληρωμένη εκπομπή. Δυστυχώς γήπεδα χωρίς θεατές δε βοηθούν τέτοια πρότζεκτ….

Μία ερώτηση που ξάφνιασε είναι αν οι “Άγριες Μέλισσες” πάνε και για τρίτη χρονιά. Γιατί όχι; Η “Λάμψη” κράτησε 17. Τι ρωτάτε αδέλφια…..

Η ευγενική απάντηση του Τζώρτζη Ποφάντη για τη Μενεγάκη “είναι μοναδική στο είδος της εύχομαι να γυρίσει” δείχνει πόσο κύριος είναι….

Μόνο δάκρυα στα μάτια μας έφερε το οδοιπορικό του ΟΡΕΝ στη Παναγία τη Σουμελά στη Τραπεζούντα. Πόση συγκίνηση….

Ο Τέρενς Κουίκ επιστρέφει στην ενεργό δημοσιογραφία, αφήνει τη θέση στο ΔΣ του ΟΡΕΝ και ξαμολιέται στους απανταχού Έλληνες ομογενείς…. Ωραία δουλειά, θέλω κι γω….

“Ο πιο αδύναμος κρίκος” ξανά προς τη δόξα τραβά. Στον ΣΚΑΪ για 2η χρόνια. Ω ρε γλέντια μπαμπάκο…..

Οι αυτοκρατορίες είναι καταδικασμένες στην κατάρρευση και στη συντριβή» επισήμανε ο κ. Τίτος Πατρίκιος, ο κορυφαίος μας ποιητής, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις του, απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στην ΕΡΤ1. Και όταν μιλά ο Πατρίκιος οφείλουμε να ακούμε….

Με την Κατερίνα Γκαγκάκη πιο πολλά μας ενώνουν από ότι μας χωρίζουν τόσα χρόνια. Καλή επιτυχία κυρία Αντιδήμαρχε….

Για τον Λιάγκα καμία θεσούλα; Τώρα που είναι ο Μαλέλης που πουλέν τον ανέβαζε καθαρόαιμο τον κατέβαζε; Αλλά έτσι είναι ο Μαλέλης. Πάντα την πάπια…..