Αλέξανδρος Ρήγας – Χρύσα Ρώπα: «Παγώνει» η συνεργασία τους
Stay tuned

Αλέξανδρος Ρήγας – Χρύσα Ρώπα: «Παγώνει» η συνεργασία τους

Αλέξανδρος Ρήγας – Χρύσα Ρώπα: «Παγώνει» η συνεργασία τους

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έμαθε γιατί για λογαριασμό του Znews

Με μεγάλη ανυπομονησία περιμέναμε τη θεατρική συνεργασία του Αλέξανδρου Ρήγα και της Χρύσας Ρώπα στο θέατρο.

Ο Αλέξανδρος σχεδίαζε να ανεβάσει στο Νέο Ριάλτο -που τα τελευταία χρόνια είναι το καλλιτεχνικό του σπίτι- το αριστούργημα του Χιου Λέοναρντ «Ντα». Πρόκειται για συγκλονιστικό έργο, που έχει ανέβει αρκετές φορές, με πιο πρόσφατη στο θέατρο Βασιλάκου με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μιχαλακόπουλο.

Αυτή τη φορά, ο Αλέξανδρος θα έδινε τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στον Αντώνη Καφετζόπουλο, τη Χρύσα Ρώπα και τον Όμηρο Πουλάκη.

Δυστυχώς όμως ο κορονοϊός ανέτρεψε τα σχέδια του σεναριογράφου και σκηνοθέτη. Με την πληρότητα των θεάτρων να είναι στο 30% πολλοί παραγωγοί αναθεώρησαν και προτίμησαν να περιμένουν να δουν πώς θα εξελιχθεί η πανδημία πριν πάρουν οριστικές αποφάσεις. Κι αυτό γιατί αν τα κρούσματα αυξηθούν υπάρχει κίνδυνος να παρθούν ακόμα πιο αυστηρά μέτρα.

Έτσι, το «Ντα», όπως και η «Εταιρεία διαζυγίων» με τον Αντώνη Λουδαρο, τον Μέμο Μπεγνή και τη Ματίνα Νικολάου, μετατίθεται για τη δεύτερη σεζόν, δηλαδή στις αρχές του 2021.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας και η Χρύσα Ρώπα συνεργάζονται όμως φέτος και στην τηλεόραση ξανά. Όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το Znews, η Χρύσα θα κάνει ένα γκεστ εννέα επεισοδίων στην «Τούρτα της μαμάς».

Δώδεκα χρόνια μετά το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» οι δύο καλλιτέχνες συναντιούνται ξανά στο νέο σίριαλ της ΕΡΤ που έκανε πρεμιέρα χθες στις 23.00.

Μάλιστα, η Χρύσα στην «Τούρτα» έχει ένα κωμικό ρόλο με δραματικές προεκτάσεις, αφού υποδύεται μια γυναίκα που αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Και όσοι έχουν δει τα πρώτα επεισόδια λένε ότι δίνει πραγματικό ρεσιτάλ ερμηνείας.