Eurovision: Πότε θα βγει η απόφαση για την αγωγή Μαντζούκη κατά της ΕΡΤ;
Stay tuned

Eurovision: Πότε θα βγει η απόφαση για την αγωγή Μαντζούκη κατά της ΕΡΤ;

Eurovision: Πότε θα βγει η απόφαση για την αγωγή Μαντζούκη κατά της ΕΡΤ;

Οι πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλου για το ζήτημα

Αμετακίνητη στις θέσεις της και στις διεκδικήσεις της παραμένει η Μελίσσα Μαντζούκη, η τραγουδίστρια που δεν εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision.

Χθες Δευτέρα, συζητήθηκε η αγωγή που είχε καταθέσει κατά της ΕΡΤ, όπου τους ζητούσε να αναγνωριστεί ότι έγινε λάθος στη βαθμολογία και ότι θα έπρεπε να είναι εκείνη που θα έπρεπε να πάει στη Eurovision.

Μάλιστα, μετά τη χθεσινή διαδικασία, κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που θέλουν τη Μελίσσα να προχωράει σε αγωγή σε βάρος της Μαρίας Κοζάκου, ως μέλος της κριτικής επιτροπής της ΕΡΤ και του Αντώνη Γαλανόπουλου, ως επικεφαλής του γραφείου τύπου της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Μελίσσας, κ. Χρήστο Ζωτιάδη, οι δύο καταθέσεις των υπαλλήλων της ΕΡΤ είναι αντικρουόμενες και άρα ψευδείς.

Ζητώντας του να μου διευκρινίσει τι εννοεί με αυτό, μου εξήγησε ότι αναφερόμενοι στον τρόπο που έγινε η βαθμολόγηση η μία πλευρά είπε ότι ακολουθήθηκε η κλίμακα που χρησιμοποιείται στη Eurovision, ενώ η άλλη ότι ψήφιζαν πιο ελεύθερα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δεν έχει κατατεθεί ακόμα αγωγή και μήνυση σε βάρος των δύο υπαλλήλων της ΕΡΤ, κάτι που όμως δεν αποκλείεται να συμβεί στο μέλλον.

Πάντως, μετά τη χθεσινή διαδικασία, αναμένεται να κλείσει ο φάκελος της υπόθεσης ενώ η απόφαση για την αγωγή της Μελίσσας θα βγει στους επόμενους έξι μήνες.