Stay tuned

Πόπη Τσαπανίδου: Ποιο πρόσωπο θα την αντικαταστήσει εκτάκτως στο δελτίο ειδήσεων του Open και πότε θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις;

Πόπη Τσαπανίδου: Ποιο πρόσωπο θα την αντικαταστήσει εκτάκτως στο δελτίο ειδήσεων του Open και πότε θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις;

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου

Ανακατατάξεις έφερε η παραίτηση της Πόπης Τσαπανίδου από το Open, μία παραίτηση εντελώς αιφνίδια, αφού ακόμη και οι δημοσιογράφοι του σταθμού που εργάζονται ήξεραν απλά ότι κάνει χρήση της άδειάς της και θα επιστρέψει στο πόστο της μετά τις γιορτές.

Λίγο μετά ανακοινώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι η Πόπη Τσαπανίδου θα είναι η νέα εκπρόσωπος τύπου του κόμματος.

Το ερώτημα όμως είναι τι θα γίνει στο Open και ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης της.

«Επειδή δεν ήταν κάτι που του περιμέναμε θα αναζητηθεί λύση εκ των έσω» μου είπε στέλεχος του σταθμού, διευκρινίζοντας ότι θα μπορούσε να αξιοποιηθεί ο Νίκος Στραβελάκης που είναι ο παρουσιαστής των δελτίων ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.

Θυμίζουμε επίσης ότι η Ίνα Ταράντου, μπορεί να μην έχει εκπομπή, αλλά ανήκει στο ενημερωτικό τμήμα του σταθμού και θα μπορούσε και αυτή να αξιοποιηθεί στα δελτία.

Αλλά, επειδή η αλλαγή αυτή έχει πέσει μέσα στις γιορτές και έχει συμπέσει και με την απουσία του κ. Χρήστου Παναγιωτόπουλου, του γενικού διευθυντή ειδήσεων του σταθμού, οριστικές αποφάσεις θα παρθούν την επόμενη εβδομάδα.

Το αποψινό δελτίο ειδήσεων, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, θα παρουσιάσει η Ματίνα Παπαδέα.

Exit mobile version