ΣΚΑΪ: Το ανατρεπτικό σενάριο που επεξεργάζεται για την αντικατάσταση του «Όλα γκουντ»
Stay tuned

ΣΚΑΪ: Το ανατρεπτικό σενάριο που επεξεργάζεται για την αντικατάσταση του «Όλα γκουντ»

ΣΚΑΪ: Το ανατρεπτικό σενάριο που επεξεργάζεται για την αντικατάσταση του «Όλα γκουντ»

Σε κουίζ για δυνατούς λύτες έχει εξελιχθεί η μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ.

Και όχι άδικα, αφού τόσο το «Σου Κου family», όσο και το «Όλα γκουντ» δεν κατάφεραν να κόψουν τη φόρα του… τυφώνα που ακούει στο όνομα Ναταλία Γερμανού.

Ξέρουμε, εδώ και τρεις εβδομάδες, ότι το «’Όλα γκουντ» δεν θα συνεχιστεί. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα αποφάσισαν να μη συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον σταθμό του Φαληρου και όλοι μιλούν για ένα αναμενόμενο, συναινετικό διαζύγιο.

Ποια είναι όμως η εκπομπή που θα πάρει τη θέση του «Όλα γκουντ»;

Εδώ και καιρό ακούμε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα μπορούσε να βρεθεί απέναντι στη Ναταλία Γερμανού. Μάλιστα και η ίδια σε δηλώσεις της είπε ότι θα της άρεσε να κάνει ξανά πρωινάδικο, εννοώντας ασφαλώς το format των ψυχαγωγικών εκπομπών, είτε παίζονται στη ζώνη 10 με 1 είτε αργότερα, όπως είναι αυτές της Γερμανού, της Καραβάτου και των Γκουντάρα- Κάκκαβα.

Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον ΣΚΑΪ να περιορίζει για του χρόνου την ψυχαγωγία. Και δικαιολογημένα αφού σιγά- σιγά μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο. Δεν θέλουν λοιπόν το Σαββατοκύριακο να υπάρχουν δύο ψυχαγωγικές εκπομπές και βολιδοσκόπησαν τους υπεύθυνους του Dot αν θα ήθελαν να μεταδίδεται η εκπομπή πιο αργά.

Το σχέδιο λοιπόν που επεξεργάζεται ο ΣΚΑΪ αυτή τη στιγμή είναι να επεκτείνει την ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου μέχρι τις 14.00 κι αμέσως μετά να προβάλλεται το Dot που είναι μία εκπομπή δοκιμασμένη και ταιριάζει στο προφίλ του καναλιού.

Όσο για τον αν θα παραμείνουν στη θέση τους η Νάντια Μπουλέ και ο Μίνως Θεοχάρης; Οι πληροφορίες μου λένε ότι δεν έχουν γίνει ακόμα τελικές συζητήσεις, αλλά υπάρχει θετική διάθεση και από τις δύο πλευρές.