Τρεις Ελληνίδες fashion bloggers που αξίζει να παρ-ακολουθείτε
ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Τρεις Ελληνίδες fashion bloggers που αξίζει να παρ-ακολουθείτε

Τρεις Ελληνίδες fashion bloggers που αξίζει να παρ-ακολουθείτε

Μπορεί σχεδόν όλα τα κορίτσια να θέλουν ή να προσπαθούν να γίνουν fashion bloggers, αλλά ελάχιστες τα έχουν καταφέρει… Το blogging σε μια τέτοια εποχή θέλει επαγγελματισμό, γνώση, ενημέρωση και προσωπική αισθητική για να πετύχει. Εδώ έχουμε τρία “λαμπρά” παραδείγματα που τα έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν και να αξίζουν να λέγονται influencers και style icons!

www.andriasdose.net

www.andriasdose.net

H Άντρια Αλετράρη με προϋπηρεσία στο modelling ξεκίνησε από πολύ νωρίς να ασχολείται με τη μόδα και ένα έχει ένα ακαταμάχητο στυλ. Αφού πέρασε ένα διάστημα στο Λονδίνο, πλέον ζει στο Μιλάνο και οι εικόνες στο blog της είναι πραγματικά γεμάτες έμπνευση, πρωτοπορία και μια πολύ ιδιαίτερη και προσωπική αισθητική. Από αθλητικές φόρμες μέχρι αβυσσαλέα μίνι, η όμορφη fashion blogger δεν χάνει ποτέ το μέτρο και είναι πάντα ένα βήμα μπροστά!

www.stylehearoine.com

www.stylehearoine.com

Η Ευαγγελία Σμυρνιωτάκη κατάφερε να ξεχωρίσει στην παγκόσμια σφαίρα της μόδας και πλέον συνεργάζεται με οίκους μεγαθήρια. Είναι μια Ελληνίδα που έχει διακριθεί και έχει δημιουργήσει μια δική της σχολή σε αυτό που λέμε “fashion blogging”. Με εικόνες που φλερτάρουν με την τέχνη και υψηλή αισθητική, η stylish Ευαγγελία δείχνει το στυλ της χωρίς ποτέ να “παραπατάει” και να κάνει τα χατίρια των πελατών της, κάνοντας έτσι εκπτώσεις σε αυτό που θέλει να προβάλει η ίδια.

www.shopranoblog.com

www.shopranoblog.com

Η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου μπορεί να ισορροπεί όπως καμία άλλη ανάμεσα στο mainstream και τη μόδα. Ό, τι παρουσιάζει μέσα από τις εικόνες της, μπορεί να φορεθεί χωρίς όμως να είναι συμβατικό και βαρετό. Στα μεγάλα “συν” το γεγονός πως τροφοδοτεί συνεχώς το blog της με νέα θέματα και πάντα έχεις κάτι καινούριο να δεις, καθώς και ότι είναι από τις λίγες bloggers που είναι συχνά χαρούμενες και χαμογελαστές!