Αγγελική Λάμπρη στο OK!: «Οι ψυχολογικά άρρωστοι ας πάνε στα σπίτια τους. Όχι να βιάζουν ψυχολογικά και σωματικά τους συναδέλφους τους»
Ελλάδα

Αγγελική Λάμπρη στο OK!: «Οι ψυχολογικά άρρωστοι ας πάνε στα σπίτια τους. Όχι να βιάζουν ψυχολογικά και σωματικά τους συναδέλφους τους»

Αγγελική Λάμπρη στο OK!: «Οι ψυχολογικά άρρωστοι ας πάνε στα σπίτια τους. Όχι να βιάζουν ψυχολογικά και σωματικά τους συναδέλφους τους»

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό λίγο καιρό πριν καταγγείλει επώνυμα τη δική της περίπτωση παρενόχλησης

Η Αγγελική Λάμπρη ήταν η πρώτη που αποχώρησε από το Survivor και μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο».

Λίγες μέρες αφού μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο, ήταν από τις ηθοποιούς που ανέφεραν ότι δέχτηκαν σεξουαλική παρενόχληση και μάλιστα κατονόμασε τον Κώστα Σπυρόπουλο.

Τι είπε όμως στο ΟΚ! σχολιάζοντας την εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου αλλά και την παρότρυνση του Φώτου Σεργουλόπουλου προς τους ηθοποιούς που έπεσαν θύματα παρενόχλησης να μιλήσουν;

«Θα σου απαντήσω με τον ίδιο τρόπο. Μήπως είναι ώρα να βγουν και οι Ελληνίδες ηθοποιοί να μιλήσουν; Όλοι ξέρουμε ότι στη δουλειά μας υπάρχει σεξουαλική παρενόχληση και πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολο να βγεις και να κατονομάσεις κάποιον, αλλά φτάνει πια. Αυτοί που είναι ψυχολογικά άρρωστοι και θέλουν να εκμεταλλευτούν τους νέους ηθοποιούς που ονειρεύονται να κάνουν καριέρα ας πάνε στα σπίτια τους. Και όχι να παραμένουν σε αυτή τη δουλειά βιάζοντας ψυχολογικά και σωματικά τους συναδέλφους τους. Νομίζω ότι πρέπει να πάρουμε θέση όλες μας. Και επειδή είμαι μαμά και έχω μία κόρη θέλω όλο αυτό κάποτε να τελειώσει. Είναι αξιέπαινη η Σοφία Μπεκατώρου που το έκανε, γιατί θέλει πολλά κότσια. Μακάρι η πράξη της αυτή να βρει μιμητές.

Στην ερώτηση αν έχει πέσει και η ίδια θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, είπε χαρακτηριστικά, προαναγγέλλοντας λίγο-πολύ την κίνηση που έκανε από κοινού με την Τζένη Μπότση:

«Δεν θα ήθελα να το συζητήσω αυτό σε μία συνέντευξη. Αν αποφασίσω να μιλήσω, θα το κάνω εκεί που πρέπει και όπως πρέπει…».

Η κόρη της, ο χωρισμός της και το Survivor

«Έφυγα την κατάλληλη στιγμή» δηλώνει για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης ενώ είναι από τις σπάνιες φορές που μίλησε και για την προσωπική της ζωή αλλά και το τέλος της μακροχρόνιας σχέσης με τον σκηνοθέτη Αντώνη Αγγελόπουλο, με τον οποίο απέκτησε μία κόρη.

Ήταν δύσκολο να πουν στο παιδί ότι θα ζουν χωριστά;

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Αυτό που μπορείς να κρατήσεις είναι ότι έχω μια καταπληκτική σχέση με το παιδί μου. Όλο το άλλο έχει περάσει… Κοιτάω μπροστά και ό,τι έγινε στο παρελθόν το έχω αφήσει πίσω μου… Δεν εξέθετα ποτέ την προσωπική μου ζωή. Θεωρώ πως ό,τι συμβαίνει στο σπίτι μου δεν αφορά κανέναν άλλο. Δεν το έκανα ποτέ. Γιατί να το κάνω τώρα;».

Μίλησε όμως και για τη συμμετοχή της στις «Άγριες Μέλισσες».
«Είχα κάνει ένα δοκιμαστικό που προγραμματίστηκε στα γραφεία παραγωγής και όταν προέκυψε ο συγκεκριμένος ρόλος με πήραν τηλέφωνο… Το θεωρώ πολύ δίκαιο και σωστό που έκανα δοκιμαστικό γιατί κάθε δουλειά και κάθε ρόλος είναι πολύ διαφορετικός. Στο εξωτερικό δεν ξεκινάει μια σειρά, αν δεν δοκιμαστούν όλοι οι ηθοποιοί στους ρόλους».