Αγγελική Λάμπρη: Τα πρώτα λόγια μετά την αποχώρηση από το Survivor
Reality TV

Αγγελική Λάμπρη: Τα πρώτα λόγια μετά την αποχώρηση από το Survivor

Αγγελική Λάμπρη: Τα πρώτα λόγια μετά την αποχώρηση από το Survivor

Τι είπε για την Κάτια Ταραμπάνκο και τον Γιώργο Κοψιδά

Μέσω Skype μίλησε στην εκπομπή Love It για την αποχώρησή της από το Survivor η Αγγελική Λάμπρη. Η γνωστή ηθοποιός που έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης, αναφέρθηκε στη φιλία της με τον Περικλή Κονδυλάτο, στη σχέση της με την Κάτια Ταραμπάνκο και στη συμπεριφορά του Γιώργου Κοψιδά που ενόχλησε τους «Διάσημους» στην παραλία.

«Πριν να μπούμε στο συμβούλιο ήξερα ότι φεύγω. Μέχρι εκείνη την ώρα δεν ήξερα τι να περιμένω. Δεν έκλαψα και δεν στενοχωρήθηκα καθόλου. Έχασα 4-5 κιλά. Όταν βγήκα και με είδα στον καθρέφτη ήμουν όλο κόκαλα και άρχισα να τρώω. Έφαγα πάρα πολύ και νομίζω ότι επανήλθα», αποκάλυψε αρχικά η Αγγελική Λάμπρη.

«Με τον Περικλή δεθήκαμε πάρα πολύ. Είναι το φιλαράκι μου στο Survivor. Είναι ο άνθρωπος με τον οποίο θα κάνω παρέα μετά το παιχνίδι. Του εύχομαι να είναι νικητής και να πάρει το έπαθλο. Και με την Άννα Μαρία δέθηκαν πολύ. Με όλους γενικά είχα καλές σχέσεις. Με την Κάτια δεν είχαμε σχέση. Η Κάτια απομονωνόταν πολύ. Η Κάτια με ψήφισε και της έκανα και πλάκα. Γενικά, όμως, ο Γιώργος και η Κάτια απομονώνονταν στην παραλία».

Ενώ, για την ενόχληση της Κάτιας, όταν την ξύπνησε είπε: «Όποιος ενοχλήθηκε, ενοχλήθηκε. Συγγνώμη Κάτια που σε ξύπνησα με τα πουλιά».

Στην ερώτηση «αν υπάρχουν στρατηγικές στο παιχνίδι», απάντησε: «Υπάρχουν στρατηγικές μέσα στο παιχνίδι. Ας πούμε η Κάτια όταν με ψήφισε μου είπε ότι το έκανε στρατηγικά.  Για 18 μέρες που ήμουν μέσα έζησα απίστευτες στιγμές. Οι συνθήκες είναι δύσκολες και το να γίνεται ένας τσακωμός για το ρύζι… πραγματικά πεινούσαμε πολύ».

Αναφερόμενη στο περιστατικό με το ρύζι που έδωσε η Ανθή Σαλαγκούδη στον Γιώργο Κοψιδά, είπε: «Είδαμε ακριβώς τι έγινε με το ρύζι και ήταν κάτι άλλο αυτό που ακούστηκε στο συμβούλιο. Αυτό ενόχλησε και με τον Γιώργο. Ότι δεν είπε την αλήθεια. Ο Γιώργος για να βγαίνει συνέχεια υποψήφιος συμβαίνει κάτι λάθος στην παραλία».

Ακόμη, για τις φήμες ότι ο Αλέξης Παππάς έχει έρθει πιο κοντά με την Ελευθερία Ελευθερίου, αποκάλυψε: «Δεν νομίζω ότι υπήρξε ειδύλλιο στην παραλία μας», ενώ έσπευσε να πει ότι για εκείνη οι πιο δυνατοί παίκτες στο Survivor είναι Κάτια Ταραμπάνκο και ο Γιώργος Κοψιδάς.

Τέλος, μιλώντας για όσα έκανε βγαίνοντας από το ριάλιτι είπε: «Αυτό που μου έλειψε πιο πολύ είναι το παιδί μου. Το πρώτο που έκανα, όταν πήγα στο ξενοδοχείο μετά την αποχώρησή μου, ήταν να φάω».

https://streamable.com/gfho8e