Απόστολος Καμιτσάκης: «Σκηνοθέτης μου ζήτησε να γδυθώ σε ακρόαση χωρίς λόγο»
Ελλάδα

Απόστολος Καμιτσάκης: «Σκηνοθέτης μου ζήτησε να γδυθώ σε ακρόαση χωρίς λόγο»

Απόστολος Καμιτσάκης: «Σκηνοθέτης μου ζήτησε να γδυθώ σε ακρόαση χωρίς λόγο»

Τι αποκάλυψε ο παπάς από το «Καφέ της Χαράς»;

Για τον ρόλο του παπά που ενσαρκώνει στο «Καφέ της Χαράς», την πολύτεκνη οικογένειά του – είναι 7 αδέλφια-, τις σπουδές στην Πληροφορική, που εγκατέλειψε για χάρης της υποκριτικής, τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε σε μια ακρόαση για ταινία μίλησε στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη ο Απόστολος Καμιτσάκης. Ο παπάς από το Κολοκοτρωνίτσι μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2 Night Show.

«Κατέβηκα το 2014 στην Αθήνα για να σπουδάσω θέατρο, όταν ήμουν 28 χρόνων. Ως τότε σπούδαζα Πληροφορική και την παράτησα. Σκέφτηκα να κάνω κάτι που μου αρέσει κι ας πεινάσω. Με την πληροφορική θα πεινούσα σίγουρα και δεν θα μου άρεσε», αποκάλυψε με χιούμορ ο Απόστολος Καμιτσάκης.

Για τον ρόλο του παπά στη σειρά αποκάλυψε πως όταν τον ενημέρωσε ο Χάρης Ρώμας για αυτή τη θέση του φάνηκε πως ο ρόλος αυτός θα είχε πολύ ενδιαφέρον.

Αναφερόμενος στην οικογένειά του είπε: «Τις περισσότερες αδελφές μου τις έχω παντρέψει».

https://streamable.com/dr98jj

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις καταγγελίες που έχουν γίνει στον καλλιτεχνικό χώρο και μίλησε για τη δική του άσχημη εμπειρία.

«Έχω βγει να μιλήσω γι’ αυτό από δική μου εμπειρία, αλλά δεν συγκρίνεται με την εμπειρία άλλων παιδιών. Ήμουν σε μια ακρόαση και μου ζητήθηκε γυμνό το οποίο δεν έστεκε, χωρίς λόγο. Μου είπε αν θέλεις αλλά το πήγαινε προς τα εκεί συνέχεια», εξομολογήθηκε.

Και συνέχισε: Με βλέπεις πρώτη φορά, δεν γίνεται να μου το ζητάς σε μια ακρόαση. Ήμασταν οι δυο μας. Ήμουν τυχερός γιατί ήμουν 31. Λέω τι λέει τώρα αυτός; Δεν ήρθα σε αντιπαράθεση μαζί του, δεν έδωσα σημασία.  Έκανα αυτά που έπρεπε να κάνω».

https://streamable.com/8x57t1