Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: «Η Καρολάιν επικοινωνούσε κρυφά με τη σύμβουλο ψυχικής υγείας – Την επισκέφθηκε ο κατηγορούμενος μετά τη δολοφονία»
Νέα

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: «Η Καρολάιν επικοινωνούσε κρυφά με τη σύμβουλο ψυχικής υγείας – Την επισκέφθηκε ο κατηγορούμενος μετά τη δολοφονία»

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: «Η Καρολάιν επικοινωνούσε κρυφά με τη σύμβουλο ψυχικής υγείας – Την επισκέφθηκε ο κατηγορούμενος μετά τη δολοφονία»

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τη δικηγόρο της Ελένη Μυλωνοπούλου

Σε συνεργασία με την αστυνομία από την πρώτη στιγμή της δολοφονίας ήταν η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν Κράουτς, η οποία διέρρευσε ψευδείς πληροφορίες σε συνεννόηση με τις αρχές, καθώς αυτό ήταν ένα μέρος του σχεδίου ώστε να εξιχνιαστεί το έγκλημα.

Αυτά υποστήριξε με δηλώσεις της στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται», η δικηγόρος της συμβούλου Ελένης Μυλωνοπούλου, Σταματία Μάρκου.

Η δικηγόρος στην αρχή αναρωτήθηκε αν το ημερολόγιο της άτυχης κοπέλας αποτελεί παραβίαση προσωπικών δεδομένων, με την παρουσιάστρια να παίρνει θέση και να απαντά σε έντονο ύφος, ειδικά μετά τον σάλο που προκλήθηκε το Σάββατο, όταν η εκπομπή της παρουσίασε κάποια κομμάτια από τα γραπτά της Καρολάιν.

«Αν με ρωτάτε, σας λέω ότι είναι τεράστια παραβίαση. Ο νόμος όπως τον εκφράζουν οι δικηγόροι, αναφέρει ότι ένας άνθρωπος, που δεν είναι στη ζωή και τα πράγματά του χρησιμοποιούνται για τη διερεύνηση ενός εγκλήματος, δεν έχει προσωπικά δεδομένα. Σαν άνθρωπος σας λέω ότι είναι παραβίαση», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Η συζήτηση συνεχίστηκε αναφορικά με το έγκλημα και τις δηλώσεις που είχε κάνει η Ελένη Μυλωνοπούλου, με τη δικηγόρο να τονίζει: «Ελπίζω να αντιληφθήκατε τι έχει βιώσει η εντολέας μου επί 37 ημέρες. Τα όσα είπε σε συνέντευξή της δεν ανταποκρίνονταν στην αλήθεια. Από την πρώτη στιγμή βοήθαγε την αστυνομία, δεν απέκρυψε τίποτα από το τμήμα ανθρωποκτονιών. Το ζευγάρι την επισκέφθηκε όταν ήταν ήδη σε τέλμα η σχέση του».

«Η εντολέας μου κατέθεσε επί τρεις ώρες. Περιμένω κι άλλες εκπλήξεις σε αυτήν την υπόθεση. Ο κατηγορούμενος είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος, χρησιμοποίησε τους πάντες».

Όσο για τις επισκέψεις του ζευγαριού: «Η Μυλωνοπούλου δεν δεχόταν να είναι “παρών” εκείνος όταν συνομιλούσε με την Καρολάιν, έμενε σε διπλανό χώρο. Η εντολέας μου είναι ο μοναδικός άνθρωπος που του εκμυστηρεύτηκε πράγματα που δεν είχε πει στην μητέρα της. Στο τέλος της κάθε συνεδρίας μιλούσε κι εκείνος για κάποια λεπτά και είχε την περιέργεια να μάθει τι συζητούσαν. Ήταν ξεκάθαρο ότι η Καρολάιν τον φοβόταν. Η Καρολάιν δεν δεχόταν τον πεθερό και την πεθερά της να τους επισκεφθούν στο σπίτι. Στην ερώτηση “γιατί”, δεν απάντησε ούτε στην εντολέα μου. Η Ελένη Μυλωνοπούλου είχε επικοινωνία με την άτυχη κοπέλα εν αγνοία του κατηγορούμενου. Η τελευταία τους συνεδρία ήταν τον Φεβρουάριο, στη συνέχεια επικοινώνησε μαζί της και της είπε ότι χρειάζεται τη βοήθειά της για να χωρίσει αλλά μετά δεν την ξαναπήρε ποτέ. Η εντολέας μου θα είναι ίσως η μοναδική μάρτυρας κατηγορίας».

https://streamable.com/bof9l0