Νέα

Ελένη Μενεγάκη (για το πάρτι του Βαγγέλη Μαρινάκη): «Έπεσα λιπόθυμη» – Η φωτογραφία με την Υβόννη Μπόσνιακ και το παράπονό της στον Αντώνη Ρέμο

Ελένη Μενεγάκη (για το πάρτι του Βαγγέλη Μαρινάκη): «Έπεσα λιπόθυμη» – Η φωτογραφία με την Υβόννη Μπόσνιακ και το παράπονό της στον Αντώνη Ρέμο

Πώς σχολίασε το πάρτι η παρουσιάστρια;

Ένα πάρτι πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης (7/6) στο πλαίσιο των Ποσειδωνίων η ναυτιλιακή εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Καλεσμένοι ήταν πλήθος Ελλήνων celebrities, ανάμεσά τους και οι εργαζόμενοι των εκπομπών του Mega.

Η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της σημερινής εκπομπής της, σχολίασε το συγκεκριμένο πάρτι με τους συνεργάτες της, τους οποίους όμως δεν είδε καθόλου κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου τη βρήκε ιδιαιτέρως λαμπερή μετά από τέτοιο ξενύχτι, με την παρουσιάστρια να αναφέρει πως είχε χρόνια να ξενυχτήσει έτσι και έφυγε από το πάρτι γύρω στη 01:30, γυρνώντας σπίτι της λιπόθυμη.

Όπως ανέφερε από το κανάλι συνάντησε μόνο τη Δανάη Μπάρκα και την Αγγελική Νικολούλη, τη Μαρία Μπεκατώρου και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Η Υβόννη Μπόσνιακ έκανε ένα story με την Ελένη Μενεγάκη, η οποία ήταν πραγματικά εντυπωσιακή με τη δημιουργία των MI-RO όπως αποκάλυψε η ίδια.

Στο πάρτι τραγούδησε η Ελένη Φουρέιρα και ο Αντώνης Ρέμος, με την Ελένη Μενεγάκη ωστόσο, να εκφράζει το παράπονό της στον Αντώνη Ρέμο που άργησε να βγει και δεν πρόλαβε να τον ακούσει να τραγουδάει.

Άκουσε όμως τη Φουρέιρα, την οποία καθόταν και χάζευε με τις ώρες, όπως είπε η ίδια.

Exit mobile version