Ελεονώρα Μελέτη: Το αινιγματικό post για το επόμενο βήμα της και οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη
Ελλάδα

Ελεονώρα Μελέτη: Το αινιγματικό post για το επόμενο βήμα της και οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη

Ελεονώρα Μελέτη: Το αινιγματικό post για το επόμενο βήμα της και οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη

Τι έγραψε στο Instagram της η γνωστή παρουσιάστρια;

Με ένα αινιγματικό post θέλησε η Ελεονώρα Μελέτη, να μοιραστεί τα συναισθήματα χαράς που την έχουν κατακλύσει ενόψει το νέου βήματος που ετοιμάζεται να κάνει. Η γνωστή παρουσιάστρια, όπως σου αποκάλυψε το Znews είναι πολύ κοντά στη συνεργασία με το Mega για μια καθημερινή εκπομπή ψυχαγωγικού χαρακτήρα, με lifestyle επικαιρότητα στην πρωινή ζώνη του σταθμού και όπως όλα δείχνουν είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη.

Η ίδια, αν και δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιο είναι αυτό το νέο βήμα που ετοιμάζει, δημοσίευσε μια φωτογραφία της –ασπρόμαυρη παρακαλώ- και έστειλε το δικό της –όλο νόημα- μήνυμα: «Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που τα βλέπουμε όλα άσπρα. Άλλες πάλι φορές τα βλέπουμε όλα μαύρα. Είτε γιατί έτσι είμαστε, είτε γιατί έτσι μας είπαν. Αν και βέβαια έως ότου γνωρίσουμε τους εαυτούς μας, συνήθως είμαστε αυτό που μας λένε… μέχρι να συνειδητοποιήσουμε πως τελικά μπορεί κάπου στη μέση να υπάρχει και το γκρι…

Με αυτό το “αινιγματικό” ποστ, θέλω να μοιραστώ ένα τσικ από τη μεγάλη χαρά που έχω για κάτι που έρχεται… το ήθελα καιρό, πολλοί από εσάς με παροτρύνατε να το τολμήσω. Να ξέρετε πως εσείς, αυτοί οι ωραίοι τύποι, με πείσατε να κάνω το βήμα. Σε λίγο τα νεότερα! Μήπως μπορείτε να μαντέψετε τι έρχεται;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

View this post on Instagram

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

Ωστόσο, από αυτούς που έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτησή της ήταν Η Ελένη Μενεγάκη που θα ξεκινήσει κι εκείνη δική της εκπομπή στο Mega: «Σημασία έχει ότι είσαι πολύ χαρούμενη… άρα είναι κάτι που θα κανείς με την καρδιά σου… Καλή επιτυχία, λοιπόν, σε ό,τι καινούριο έρχεται στη ζωή σου, Ελεονώρα μου!».