Γιώργος Ασημακόπουλος: Το unfollow του Λιάγκα, το χάσιμο με τον Μπόγδανο και το botox στις μασχάλες
Νέα

Γιώργος Ασημακόπουλος: Το unfollow του Λιάγκα, το χάσιμο με τον Μπόγδανο και το botox στις μασχάλες

Γιώργος Ασημακόπουλος: Το unfollow του Λιάγκα, το χάσιμο με τον Μπόγδανο και το botox στις μασχάλες

Ήταν ειλικρινής;

Στο δεύτερο «εξομολογητήριο» της χρονιάς στο After Dark, στην πρεμιέρα της εκπομπής, βρέθηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος και πέρασε από… ανάκριση, από τον Θέμη Γεωργαντά.

Ο πρώην Survivor παραδέχτηκε ότι η σχέση του με τον Τριαντάφυλλο ήταν σαν τον σκύλο με τη γάτα και πως  τον αγαπάει πάρα πολύ. Αποκάλυψε μάλιστα ότι μιλά καθημερινά μαζί του, εν αντιθέση με τον Ηλία Μπόγδανο που δεν έχουν καμία επαφή πλέον.

Για το «Πρωινό» και το τι συνέβη: «Είχαμε συζητήσει κάποια άλλα πράγματα, δεν έγιναν όπως ήθελα και πήρα την απόφαση να αποχωρήσω. Δεν έχω τσακωθεί με τον Λιάγκα και τη Φαίη. Με τη Φαίη μιλάμε, με τον Λιάγκα δεν έχουμε επαφή. Μου έκανε ένα unfollow στο Instagram, του έκανα κι εγώ βέβαια. Θα ήμουν στο πάνελ για σχόλιο αλλά δεν μου δόθηκε ο χρόνος που ήθελα. Αρνήθηκα κάποιες προτάσεις για τη Φαίη και τώρα είμαι ξανά σε συζητήσεις. Έχω προτάσεις και το ψάχνω να δω τι είναι αυτό που θα με γεμίσει. Κάπου θα με δείτε».

Θα έκανε lockdown ένα μήνα με τον Σάκη Κατσούλη και όχι με τον Ηλία Μπόγδανο. «Μου έχει συμπεριφερθεί πάρα πολύ καλά έξω από το παιχνίδι. Σάκη Κατσούλη δαγκωτό».

Το ψέμα που λέει πιο συχνά έχει να κάνει με το κινητό του, όταν δεν απαντάει. «Ότι δεν έχω δει τις κλήσεις».

Το πιο ακραίο μέρος που έχει κάνει σεξ είναι στη θάλασσα με κόσμο.

Από τον Άγιο Δομίνικο έχει πάρει τη χατζάρα που έκοβαν τις καρύδες.

Η πρόταση στο Survivor ήρθε δύο μέρες πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο. «Πεινάγαμε πάρα πολύ. Κάποιοι νόμιζαν ότι μας έδιναν να φάμε. Έχω βρει φαγητό πατημένο κάτω με μυρμήγκια και το μοιράστηκα με τον Κόρομι. Έχω ανοίξει και σακούλα με σκουπίδια, τα έχω κάνει όλα. Ένιωθα ρακοσυλλέκτης».

Ανάμεσα σε Μαλέσκου, Καινούργιου και Σκορδά θα έσωζε με τη βάρκα του τη Φαίη Σκορδά.

Προτιμά να πλένει τα δόντια του και όχι να βάζει αποσμητικό. «Έχω κάνει botox στις μασχάλες και δεν μυρίζουν. Δεν ιδρώνεις».

Αν ήταν γυναίκα για 24 ώρες θα έκανε σχέση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

«Άμα είσαι προικισμένος δεν έχεις κανένα θέμα», απάντησε στην ερώτηση για το αν μετράει το μέγεθος. «Οι γκόμενες το θέλουν, είναι μούφα το πώς το δουλεύεις».

Λαμβάνει σεξουαλικά βίντεο στα social media, ενώ θα ήθελε να έχει ως ταλέντο μια ωραία φωνή. «Θυμάμαι τον εαυτό μου να τραγουδάω στο μπάνιο και τη μάνα μου να με χτυπάει με την παντόφλα για να σταματήσω. Μετά το Coco Bongo με έπαιρναν να πάω να τραγουδήσω σε γάμους».

Η μεγαλύτερη «κατινιά» που έχει κάνει σε σχέση ήταν να κοιτάξει τηλέφωνο. «Ήξερα τους κωδικούς του υπολογιστή του και έβλεπα αναπάσα στιγμή τα πάντα. Όλα καλά όμως, δεν βρήκα τίποτα».