«Η γη της ελιάς» – Ραφαήλ Καρυωτάκης: «Θα δέσει το γλυκό με την Άννα – Νέος έρωτας για τη Μυρτάλη»
Νέα

«Η γη της ελιάς» – Ραφαήλ Καρυωτάκης: «Θα δέσει το γλυκό με την Άννα – Νέος έρωτας για τη Μυρτάλη»

«Η γη της ελιάς» – Ραφαήλ Καρυωτάκης: «Θα δέσει το γλυκό με την Άννα – Νέος έρωτας για τη Μυρτάλη»

Ο «Λεωνίδας» προχώρησε σε αποκαλύψεις

Τον τρόπο με τον οποίο του ανέθεσε ο Αντρέας Γεωργίου τον ρόλο του στη «Γη της ελιάς», αποκάλυψε ο Ραφαήλ Καρυωτάκης, ο νεαρός με τους 1,3 εκατ. ακολούθους στο Tik Tok, που χοροπήδαγε σαν μικρό παιδί στο δωμάτιό του και ο οποίος πιστεύει στα ζώδια.

«Ο Αντρέας Γεωργίου μου έστειλε κάποια κείμενα, του τα έστειλα σε βίντεο και μου ανέθεσε τον ρολό του “Λεωνίδα” στη “Γη της Ελιάς”. Όταν εν τέλει μου είπε πως θα συνεργαστούμε άρχισα να χοροπηδάω στο δωμάτιο, δεν είχα πει τίποτα σε κανέναν! Πήγα στον πατέρα μου και του είπα ότι πήρα τον ρόλο και με ρώτησε “Ποιόν ρόλο” και μετά του εξήγησα», δήλωσε ο Tik Toker στο «MEGA Καλημέρα» και συνέχισε:

«Έχω δουλέψει σε καφέ, γραμματέας σε σχολή χορού, μόντελινγκ, σε ίντερνετ καφέ. Στο παρελθόν, έχω δεχθεί bullying από τα 13 μέχρι τα 20 και είπα «φτάνει»».

Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης μίλησε και για την καριέρα που προέκυψε στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο Tik Tok. «Έχω 1.300.000 followers στο Tik Tok. Έκανα δειλά- δειλά τα βήματά μου. Το Tik Tok έχει τύχει να το κάνω και full time δουλειά, είναι ανάλογα τι θέλεις εσύ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πως διαχειρίζεται το φλερτ των θαυμαστριών; «Στον δρόμο δεν με φλερτάρουν τόσο πολύ, αλλά στα social media γίνεται το “έλα να δεις”. Ντρέπομαι να πατήσω να ανοίξει η φωτογραφία, γιατί υπάρχουν ακρότητες. Είμαι “forever alone”, προέχει η δουλειά μου και δεν το κυνηγάω», δήλωσε, ενώ αποκάλυψε πως είναι ψυχαναγκαστικός!

«Πιστεύω στα ζώδια. Είμαι Παρθένος και ψυχαναγκασμοί πάνε μαζί», πρόσθεσε.

Για τις εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς», απάντησε: «Θα δέσει το γλυκό με την “Άννα” και θα αποφασίσουμε να ανοίξουμε ένα θερμοκήπιο, απόφαση η οποία δεν θα αρέσει στον Αποστόλη. Επίσης η Μυρτάλη θα γνωρίσει κάποιον μέσω εμού και θα ξεκινήσει κάτι μεταξύ τους».