Ιωάννα Μαλέσκου: Εκτός εκπομπής η αρχισυντάκτριά της – Όλο το παρασκήνιο
Νέα

Ιωάννα Μαλέσκου: Εκτός εκπομπής η αρχισυντάκτριά της – Όλο το παρασκήνιο

Ιωάννα Μαλέσκου: Εκτός εκπομπής η αρχισυντάκτριά της – Όλο το παρασκήνιο

Το μήνυμα γεμάτο νόημα από την παρουσιάστρια του Love It και το ρεπορτάζ του Znews

Αιφνίδιες αλλαγές λίγο πριν από το φινάλε της σεζόν φαίνεται ότι συμβαίνουν στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love It, με την ίδια να ξεκινάει σήμερα στέλνοντας ένα ιδιαίτερο μήνυμα, προς πάσα κατεύθυνση, χωρίς ωστόσο να γίνεται συγκεκριμένη μέσα από τα λεγόμενά της.

«Αυτές τις μέρες και ιδίως χθες συνειδητοποίησα κάποια πράγματα. Σπουδαιολογούμε και βάζουμε σε προτεραιότητα πράγματα τα οποία δεν αξίζει πραγματικά. Όλα έρχονται και παρέρχονται, συγκεκριμένα πράγματα είναι αυτά που μένουν.

Και είναι πρέπει να δίνουμε βαρύτητα. Από σήμερα, τα ξημερώματα δηλαδή, αλλάζω. Αλλάζω πλεύση και τρόπο σκέψης. Πάμε να κάνουμε focus μόνο σε αυτά που είναι σημαντικά», είπε χαρακτηριστικά στους συνεργάτες της και συνέχισε κανονικά τη ροή της εκπομπής της.

https://streamable.com/yrkfo5

Η αλλαγή που παρατηρήσαμε πάντως στην εκπομπή, είναι ότι στους τίτλους αρχής, την Τετάρτη, υπήρχε το όνομα της αρχισυντάκτριας Δήμητρας Παλούδη, ωστόσο στη σημερινή εκπομπή έλειπε από την αρχή.

Η έναρξη της χθεσινής εκπομπής με τη Δήμητρα Παλούδη στους τίτλους:

https://streamable.com/7w2myx?fbclid=IwAR3ohnHWd-x-mjAEnyEU9Ul20GA2u0dbJrJNigeroaPCG0ZMPUS7aLE5eOM

Η έναρξη της σημερινής εκπομπής χωρίς τη Δήμητρα Παλούδη:

https://streamable.com/1jvbl0

Το κλίμα φαίνεται ότι ήταν αν μη τι άλλο περίεργο ανάμεσα στην αρχισυντάκτρια και την παρουσιάστρια της εκπομπής και προφανώς από σήμερα, η δεύτερη, δεν ανήκει στο δυναμικό της.

Τι όμως πραγματικά συμβαίνει;

Όλο το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για τις εξελίξεις στο Love it

Η πληροφορία που έχει φτάσει στα δημοσιογραφικά γραφεία αναφέρει ότι η σύμβαση των δύο συνεργατών της Ιωάννας Μαλέσκου λήγει στο τέλος της εβδομάδας. Αυτό ήταν κάτι που είχε αποφασιστεί από την αρχή της σεζόν. Ωστόσο, δεν ανανεώθηκε για το επόμενο διάστημα που απομένει μέχρι το τέλος της εκπομπής, όπως συνήθως συμβαίνει όταν ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα παίρνει παράταση λίγων ημερών.

Όπως λένε οι άνθρωποι που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, δεν ήταν μία απόφαση που πάρθηκε μονομερώς. Και κόντρα στις φήμες που ήθελαν να υπάρχει τεταμένο κλίμα ανάμεσα στους δύο αυτούς συνεργάτες και την παρουσιάστρια, οι ίδιοι απαντούν ότι ήταν μία απόφαση που είχε παρθεί εδώ και καιρό. Μάλιστα, έχει βρεθεί ήδη αντικαταστάτης για τις ημέρες που απομένουν μέχρι να ολοκληρωθεί το Love It και είναι ο Νίκος Σερεμετάκης.

Σε ό,τι αφορά στην επόμενη σεζόν, όλα δείχνουν ότι η εκπομπή θα συνεχιστεί κανονικά, αλλά όχι με τους ίδιους συνεργάτες.

Ο Βασίλης Γρηγορόπουλος  έχει δεχτεί πρόταση για να συνεργαστεί με την Ελεονώρα Μελέτη στο Mega. Αν τελικά αυτή η συνεργασία προχωρήσει, τότε ουσιαστικά θα βρεθεί απέναντι από το Happy Day, που ήταν η εκπομπή με την οποία συνεργαζόταν μέχρι και πέρσι που μετακόμισε στον ΣΚΑΪ. Διότι τελικά η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ενδέχεται να μην ξεκινάει στις 9, όπως ήταν το αρχικό σχέδιο, αλλά στις 8 το πρωί, όπως και η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.

Σε ότι αφορά στο Love it -που κέρδισε το στοίχημα της τηλεθέασης, αφού έκανε υψηλότερες τηλεθεάσεις από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα (κυρίως λόγω Survivor)- αναμένεται να ανανεωθεί αρκετά την επόμενη χρονιά και θα υπάρχουν νέοι συνεργάτες τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες.

Άλλωστε και η ίδια η Ιωάννα Μαλέσκου είχε αφήσει να εννοηθεί σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι του χρόνου θα έχει πιο ενεργό ρόλο στο στήσιμο της εκπομπής. «Οτιδήποτε συμβαίνει στην εκπομπή είναι απόφαση του σταθμού κανενός άλλου προσώπου. Λόγο για το τι λέγεται στην εκπομπή δεν έχω. Μέχρι τώρα ακολουθούσα τη σκαλέτα και τι μου δίνεται προσθέτοντας τα στοιχεία τα δικά μου. Εύχομαι και το κομμάτι του να εμπλέκομαι στα θέματα να προστεθεί στην εκπομπή». είχε πει συγκεκριμένα.