Κάτια Δανδουλάκη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα παραστεί στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη
Νέα

Κάτια Δανδουλάκη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα παραστεί στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Κάτια Δανδουλάκη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα παραστεί στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Ξεκάθαρη η ηθοποιός

Τη Δευτέρα θα συνεχιστεί η δίκη για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και αναμένεται να δούμε ποιοι θα δώσουν το «παρών» στο δικαστήριο για να καταθέσουν ως μάρτυρες ή απλά για να στηρίξουν τις γυναίκες που τον έχουν καταγγείλει για βιασμό ή απόπειρες βιασμού.

Οι φήμες ήθελαν στη δίκη να παρίσταται και η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία ως θιασάρχης υπήρξε μάρτυρας περιστατικού κακοποιητικής συμπεριφοράς από μέρους του γνωστού ηθοποιού, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Η ηθοποιός, η οποία είχε τότε είχε ολοκληρώσει τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, εξαιτίας του περιστατικού, ξεκαθάρισε ότι δεν θα δώσει το «παρών» στο δικαστήριο, ωστόσο τόνισε ότι είναι στο πλευρό των θυμάτων και στη διάθεση της δικαιοσύνης, αν της ζητηθεί να καταθέσει.

«Σέβομαι τη σοβαρότητα της δίκης και είμαι στο πλευρό των θυμάτων 100%. Αυτή τη στιγμή τον λόγο έχει η δικαιοσύνη την οποία και εμπιστεύομαι. Δηλώνω ότι είμαι στη διάθεση της Εισαγγελίας κι αν μου ζητηθεί, θα παραστώ για να καταθέσω όσα γνωρίζω.

Δε σκοπεύω να παρουσιαστώ σε κάποιο από τα επόμενα δικαστήρια γιατί ο στόχος μου είναι η ουσία της υπόθεσης και όχι η αναπαραγωγή της εικόνας μου και του ονόματός μου που θα προκαλέσει τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Ο μοναδικός στόχος / σκοπός μου είναι να ακουστεί η αλήθεια με την οποία πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια. Που θα προκαλέσει τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Ο μοναδικός στόχος / σκοπός μου είναι να ακουστεί η αλήθεια με την οποία πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια», αναφέρει χαρακτηριστικά.