Μαίρη Συνατσάκη: Τι απαντά για τη φημολογούμενη σχέση με τον Ίαν Στρατή
Ελλάδα

Μαίρη Συνατσάκη: Τι απαντά για τη φημολογούμενη σχέση με τον Ίαν Στρατή

Μαίρη Συνατσάκη: Τι απαντά για τη φημολογούμενη σχέση με τον Ίαν Στρατή

Μίλησε στην κάμερα του Happy Day για τη γάτα που βρέθηκε σπίτι της

Πριν από λίγες μέρες άρχισε να κυκλοφορεί η φήμη πως η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής έχουν έρθει πιο κοντά. Αφορμή ήταν ένα video της παρουσιάστριας μέσα στο οποίο κάνει και μια guest εμφάνιση μια γάτα που μοιάζει με αυτήν του τραγουδιστή.

Όπως είχε αναφέρει μάλιστα και η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» η γάτα που βρέθηκε στα πλάνα από το video της Μαίρης Συνατσάκη στο νέο της σπίτι ήταν η γάτα του τραγουδιστή, γεγονός που υποδήλωνε πως υπάρχει κάτι παραπάνω ανάμεσα στους δυο τους. Μην ξεχνάς πως ο Ίαν και η Μαίρη γνωρίζονται εδώ και χρόνια και είχαν συνεργαστεί μαζί στο μιούζικαλ Cats.

Ωστόσο, μετά από αυτές τις φήμες περί νέου ειδυλλίου, η Μαίρη Συνατσάκη απαντά στην κάμερα του Happy Day για το συγκεκριμένο video αποφεύγοντας να αποκαλύψει αν η γάτα που είδαμε ήταν τελικά του Ίαν Στρατή η όχι.

«Τα πάω πολύ καλά με τις γάτες. Βρέθηκαν στη ζωή μου αδέσποτα γατούλια και είναι τώρα στο σπίτι. Εμένα τα γατάκια που είναι στο σπίτι ταυτοποιούνται ως απλά αδέσποτα γατάκια που βρέθηκαν εκεί. Δεν ανήκουν σε κανέναν, είναι αυτόβουλες προσωπικότητες και αν είχατε ποτέ γάτα θα το καταλαβαίνατε αυτό. Ούτε καν ο Τίμος δεν είναι δικός μου, τι να σας πω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

https://streamable.com/l7q3bx