Ελλάδα

Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας: Κάνουν tour στα νησιά του Αιγαίου

Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας: Κάνουν tour στα νησιά του Αιγαίου

Με διάθεση εξερεύνησης το γνωστό ζευγάρι

Μπορεί το εκτεταμένο lockdown να τους κράτησε μακριά από αγαπημένα πρόσωπα και ταξίδια, αλλά τώρα ο Λέων Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλά θα αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο. Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τη Μάργκω, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο, ξεκίνησε το tour του στα ελληνικά νησιά και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Τόσο η γνωστή επιχειρηματίας και διάσημη καλλονή, όσο και ο εφοπλιστής σύζυγός της έχουν μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους τους εικόνες από την εξερεύνησή τους στα ελληνικά νησιά και όλα τα μαγευτικά τοπία που έχουν συναντήσει.

Με βάση τους τη Μύκονο, ξεκίνησαν τις βόλτες  στα γαλανά νερά των Κυκλάδων και επισκέφτηκαν τη ρομαντική Μήλο και τις όμορφες σπηλιές της, τη ειδυλλιακή Σαντορίνη, τα Κουφονήσια με τα κρυστάλλινα νερά, το Δεσποτικό στην Αντίπαρο και τη Νάουσα της Πάρου για να επιστρέψουν στο νησί των ανέμων.

Ο Λέων Πατίτσας μάλιστα ανέβασε στο Instagram του και φωτογραφίες από τις βόλτες με το σκάφος στα όμορφα νησιά των Κυκλάδων.

Στη Μύκονο…

Στην Πάρο…

Στην Αντίπαρο…

Στα Κουφονήσια…

Στη Σαντορίνη…

Στη Μήλο…

Με τη σειρά της και η Μαριέττα Χρουσαλά έστειλε τις «καλεημέρες» της από τη Σαντορίνη, μας έδειξε το ταξίδι της εξερεύνησης στα Κουφονήσια και πόζαρε με στυλ και χάρη πάνω στο σκάφος.

Exit mobile version