My Greece: Έλενα Παπαρίζου και Δέσποινα Βανδή έπλυναν χαλιά και προχώρησαν σε… αποκαλύψεις για τη Eurovision
Νέα

My Greece: Έλενα Παπαρίζου και Δέσποινα Βανδή έπλυναν χαλιά και προχώρησαν σε… αποκαλύψεις για τη Eurovision

My Greece: Έλενα Παπαρίζου και Δέσποινα Βανδή έπλυναν χαλιά και προχώρησαν σε… αποκαλύψεις για τη Eurovision

Η αγάπη του Ανδρέα Καψάλη για τον τόπο της Έλενας Παπαρίζου και οι αρώνιες τους

Στα χωριά γύρω από την Καρδίτσα ξενάγησε η Έλενα Παπαρίζου τη Δέσποινα Βανδή και το My Greece και μετά το Μουζάκι, οι δυο τους αποφάσισαν να κατέβουν στη λίμνη Πλαστήρα και να μαζέψουν μανιτάρια.

Η Έλενα, αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της, Ανδρέας Καψάλης, αγαπά τον τόπο της και ίσως εκείνος τον επισκέπτεται περισσότερο από την ίδια. «Ο Ανδρέας αγαπάει πάρα πολύ τον τόπο και έρχεται πιο τακτικά από ότι εγώ. Αν εγώ δουλεύω Σαββατοκύριακο, εκείνος λέει δεν θέλω να κάτσω σπίτι και έρχεται εδώ, ή πάει στην Αίγινα. Έχουμε φτιάξει μαζί αρώνιες, ένα superfood, για να φύγουμε από το πολύ τσιμέντο της ζωή μας και να είμαστε πιο κοντά στη φύση».

Δέσποινα Βανδή και Έλενα Παπαρίζου ξεκίνησαν την αναζήτηση μανιταριών στο δάσος, όπως οι στρουμφίτες, ωστόσο αυτά που μάζεψαν δεν ήταν κατάλληλα για τροφή.

https://streamable.com/r36pts

Στο γεφύρι της Παλαιοκαρυάς, οι οικογένειες πλένουν χαλιά και κουβέρτες με νεροτριβή στις παραδοσιακές δριστέλες. Δέσποινα και Έλενα σαν σωστές νοικοκυρές «ψάρεψαν» χαλιά κα κουβέρτες, τα άφησαν να στραγγίξουν και στη συνέχεια τα έβαλαν να στεγνώσουν.

Οι δύο φίλες κάθισαν σε έναν κορμό και η Δέσποινα Βανδή θέλησε να μάθει για τη νύχτα της Eurovision που η Έλενα το σήκωσε. Από την άλλη, η πρώτη εξιστόρησε τον τρόπο με τον οποίο βγήκε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε για να ανακοινώσει τη μεγάλη νίκη.

«Κοιμήθηκα πολύ λίγο, είχα το άγχος αν ακούγομαι σωστά. Ήταν να διαγωνιστώ με 4 τραγούδια στην Ελλάδα, είχαμε πει πάνω από 10 τραγούδια και με αυτά τα 4 είχαμε νιώσει πολύ καλά. Είπα ας δούμε τι θέλει ο Έλληνας. Δεν λέω να μην γίνεται η απευθείας ανάθεση στον καλλιτέχνη, αλλά να διαλέγει ο κόσμος το τραγούδι», είπε η Έλενα και η Δέσποινα πρόσθεσε:

«Μου έχει γίνει πολλές φορές πρόταση για τη Eurovision αλλά το γεγονός ότι έπρεπε να σηκώσω πάνω μου την Ελλάδα δεν το άντεχα, φοβόμουν μην απογοητεύσω τους Έλληνες. Έχω πει αρκετές φορές όχι. Τη νύχτα της Eurovision ήμουν στη Θεσσαλονίκη για δουλειά, είχα βάλει τη Μελίνα για ύπνο και έπρεπε να φύγω για το μαγαζί. Στην αρχή δεν έπαιρνες 12αρια και έφυγα με την ψυχολογία ότι “έτσι είστε, θα έρθω και θα σας πατήσω κάτω”. Στο αυτοκίνητο έλεγα θα πάω. Όταν έφτασα και έμαθα ότι κέρδισες, το πρόγραμμα είχε ξεκινήσει, ευτυχώς δεν υπήρχα κινητά, βγήκα με το μπουρνούζι και τις παντόφλες στη σκηνή και φώναζα ότι κερδίσαμε. Εκείνη τη νύχτα έφτασα πιο κοντά από ποτέ στη Eurovision, είπα ότι αν δεν κερδίσεις θα πάω».

https://streamable.com/fmn2zm