Νίκος Κακλαμανάκης: «Έχω δεχτεί δυο φορές απειλές για τη ζωή μου»
Κοινωνία

Νίκος Κακλαμανάκης: «Έχω δεχτεί δυο φορές απειλές για τη ζωή μου»

Νίκος Κακλαμανάκης: «Έχω δεχτεί δυο φορές απειλές για τη ζωή μου»

Τι αποκάλυψε στο δελτίο Ειδήσεων του ANT1

Στο δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στη Ρίτσα Μπιζόγλη μίλησε ο Νίκος Κακλαμανάκης μετά την αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από μέχρι πρότινος ενεργό παράγοντα της ΕΙΟ. Ο Έλληνας ολυμπιονίκης μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει δεχτεί δυο φορές απειλές για τη ζωή του.

«Μόλις πρόσφατα ενημερώθηκα για τις καταγγελίες. Η Σοφία γνώριζε για την κακοδιαχείριση της Ομοσπονδίας, την κατάχρηση εξουσίας, την άρνηση στα νόμιμα δικαιώματα μας. Αυτό, όμως, το τελευταίο αηδιαστικό γεγονός το έμαθα τελευταία και ήταν δικό της θέμα το πότε θα το πει», είπε αρχικά ο Νίκος Κακλαμανάκης.

Και συνέχισε: «Η Ομοσπονδία της κατάχρησης εξουσίας, της διαφθοράς και της ομερτά ήταν κάτι γνωστό. Από τη στιγμή που οι αθλητές αποφάσισαν να μην μείνει μέσα στην οικογένεια της Ιστιοπλοΐας όφειλα να βγω και να το ξαναστηρίξω. Στο σκοτάδι δεν μπορώ να μιλήσω παρά μόνο με φως.  Πήγα στη Βουλή και κατέθεσα με στοιχεία στον Εισαγγελέα για να υπάρξει κάθαρση στον ελληνικό αθλητισμό».

Ενώ, έκανε και μια ακόμη αποκάλυψη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχω δεχτεί δυο φορές απειλές για τη ζωή μου. Μια το 1999 και μια το 2018. Δεν είχα παρά να καταθέσω την αλήθεια μου».

https://streamable.com/ji1gy1