Σίσσυ Χρηστίδου: Η πρώτη της φωτογραφία με μαγιό για το φετινό καλοκαίρι
Ελλάδα

Σίσσυ Χρηστίδου: Η πρώτη της φωτογραφία με μαγιό για το φετινό καλοκαίρι

Σίσσυ Χρηστίδου: Η πρώτη της φωτογραφία με μαγιό για το φετινό καλοκαίρι

Η παρουσιάστρια βρήκε λίγο χρόνο ανάμεσα στο νοσοκομείο και το σπίτι να δροσιστεί σε μια πισίνα

Μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο στη ζωή της διανύει η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία καλείται να στηρίξει την αγαπημένη της μητέρα στον αγώνα που κάνει απέναντι στη λευχαιμία.

Η παρουσιάστρια, η οποία κατά τη διάρκεια της σεζόν προσπάθησε να κρύψει τη στεναχώρια της και τα προβλήματά της, με το τέλος της εκπομπής της, «Έλα Χαμογέλα», στο OPEN, μοιράστηκε με τον κόσμο τα δυσάρεστα νέα, λαμβάνοντας από αυτόν τεράστια αγάπη και στήριξη.

Παρά τις δυσκολίες, η Σίσσυ δεν χάνει το χαμόγελό της και με αισιοδοξία αντιμετωπίζει όσα της συμβαίνουν, όπως και το θετικό, με την αλλαγή της τηλεοπτικής στέγης.

Η ίδια και η ομάδα της, από τη νέα τηλεοπτική χρονιά, θα καλημερίζουν το κοινό από τη συχνότητα του MEGA, όπως ανακοίνωσε και επίσημα το κανάλι πριν από λίγες μέρες.

Μια ανακοίνωση που περίμενε εδώ και πολύ καιρό η Σίσσυ Χρηστίδου και η οποία της έδωσε μεγάλη χαρά αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Η κοκκινομάλλα Θεσαλλονικιά αυτήν την περίοδο βρίσκεται μόνιμα στη Θεσσαλονίκη για να είναι κοντά στη μητέρα της και μάλιστα, μόλις τώρα βρήκε λίγο χρόνο να ξεκλέψει για να ξεκουραστεί και να κάνει ένα μπάνιο.

Δείτε την πρώτη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram με μαγιό, για το φετινό καλοκαίρι

View this post on Instagram

A post shared by Sissy (@sissychristidou)