Snik: Η πρώτη αναφορά του στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά τον χωρισμό τους
Ελλάδα

Snik: Η πρώτη αναφορά του στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά τον χωρισμό τους

Snik: Η πρώτη αναφορά του στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά τον χωρισμό τους

Αυτό είναι το σύνολο που του είχε κάνει δώρο το μοντέλο

Κοντά στα δύο χρόνια ήταν μαζί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik, ένα ζευγάρι που προσπαθούσε να διατηρήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το ίδιο κάνει και αυτήν την περίοδο, με τον χωρισμό του να έχει απασχολήσει τα Μέσα.

Ο Νίκος Γεωργιάδης στο blog του εδώ στο Znews είχε μιλήσει πρώτος για την κρίση στη σχέση τους η οποία τελικά φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται, καθώς με τον καιρό, ο γνωστός ράπερ διέγραψε τις κοινές φωτογραφίες τους από τα social media, ενώ έπεσαν και τα πρώτα unfollow αφού έβγαλε από τη λίστα αυτών που ακολουθεί την Έλενα Χριστοπούλου.

Σύμφωνα με το περιοδικό OΚ! που κυκλοφορεί με «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο», η Ηλιάνα μετακόμισε από την πολυτελή μεζονέτα που είχαν νοικιάσει μαζί στην Πεντέλη και βρήκε δικό της σπίτι, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν έχουν πάρει ξεκάθαρη θέση για το θέμα.

Η πρώτη δημόσια αναφορά του Snik στην Ηλιάνα έγινε με αφορμή ένα βίντεο από τον youtuber Giorgos Kavvalos, ο οποίος βρέθηκε στο σπίτι του και ο ράπερ τον ξενάγησε στην γκαρνταρόμπα του.

Ο Giorgos τον ρώτησε για ένα συγκεκριμένο κοστούμι το οποίο φόρεσε στο βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Έτσι» κι εκείνος απάντησε «Μου το έχει κάνει δώρο η Ηλιάνα αυτό».

Δείτε το στιγμιότυπο στο 6ο λεπτό