Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα πρωινά παράπονα της κόρης της
Νέα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα πρωινά παράπονα της κόρης της

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα πρωινά παράπονα της κόρης της

Γιατί την κάλεσε με βιντεοκλήση

Τα παιδιά της είναι η μεγάλη της αδυναμία και συχνά η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλά και μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής Happy Day για τις κόρες της Νάγια και Μαίρη, αλλά και για τον μικρό Γιαννάκη της. Έτσι κι αυτήν τη φορά αποκάλυψε ένα χιουμοριστικό πρωινό διάλογο που είχε με μια από τις δυο κόρες της και μάλιστα μέσω βιντεοκλήσης.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια εξήγησε πως λόγω της πρωινής εργασίας της στο κανάλι, ετοιμάζει από νωρίς τα ρούχα που θα φορέσουν τα παιδιά της το πρωί για να πάνε στο σχολείο. Το σημερινό outfit όμως, της μιας κόρης της προκάλεσε αντιδράσεις, με αποτέλεσμα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή να ξεκινήσει τη μέρα με παιδικά παράπονα. Όπως αποκάλυψε και η ίδια στην εκπομπή, ο κόρη της την πήρε τηλέφωνο και της ζήτησε τον λόγο που δεν της είχε επιλέξει ζεστά ρούχα.

«Με πήρε η κόρη μου τηλέφωνο με τον Θέμη με βιντεοκλήση και μου είπε “Μαμά, τα ρούχα που μου έχεις βγάλει δεν είναι πολύ ζεστά” και της λέω “μα χθες μου είπατε ότι σκάσατε”. Της είπα να βάλει ό,τι θέλει. Φιλάκια μωρό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

https://streamable.com/41dyoq