Τριαντάφυλλος: Το πάρτι με τους survivors, οι απουσίες και οι πρώην συμπαίκτες που δεν αντάλλαξαν κουβέντα
Ελλάδα

Τριαντάφυλλος: Το πάρτι με τους survivors, οι απουσίες και οι πρώην συμπαίκτες που δεν αντάλλαξαν κουβέντα

Τριαντάφυλλος: Το πάρτι με τους survivors, οι απουσίες και οι πρώην συμπαίκτες που δεν αντάλλαξαν κουβέντα

Όλα όσα έγιναν στο Πόρτο Ράφτη

Το ‘πε και το έκανε ο Τριαντάφυλλος. Ο πρώην παίκτης του Survivor είχε χθες τα γενέθλιά του και τα γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι όπου κάλεσε τους συμπαίκτες του από το ριάλιτι επιβίωσης. Και πράγματι πολλοί ήταν αυτοί που τον τίμησαν με την παρουσία τους.

Εκτός από αέρα Survivor και τούρτες – υπερπαραγωγή όμως, το πάρτι του Ντάφυ σε γνωστό στέκι στο Πόρτο Ράφτη είχε και πολύ παρασκήνιο.

Ο γνωστός τραγουδιστής έκλεισε τα 44 του χρόνια και διασκέδασε με τη σύζυγό του Δήμητρα Σιαμπάνη, τον γιο του Νικόλα, τη μητέρα του, την αδελφή του αλλά και τη «δεύτερη οικογένειά» του, τους πρώην συμπαίκτες στο Survivor.

Στα γενέθλια του έδωσαν το παρών ο Περικλής Κονδυλάτος, η Ανθή Σαλαγκούδη, η Ελευθερία Ελευθερίου, η Μαριάννα Κάσδαγλη, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, ο Κώστας Παπαδόπουλος και η Χριστίνα Κεφαλά και τα social media πήραν «φωτιά».

Κώστας Παπαδόπουλος, Μαριάνθη Κάσδαγλη

Περικλής Κονδυλάτος

Ανθή Σαλαγκούδη

Ανθή Σαλαγκούδη, Περικλής Κονδυλάτος, Χριστίνα Κεφαλά, Μαριάνθη Κάσδαγλη

Χριστίνα Κεφαλά, Τριαντάφυλλος

Τριαντάφυλλος, Ελευθερία Ελευθερίου

Περικλής Κονδυλάτος, Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Ελευθερία Ελευθερίου

Ο Τριαντάφυλλος με τον γιο του

Κώστας Παπαδόπουλος, Ιωάννα Μπουρλόκα

Όπως αποκάλυψαν μάλιστα στην εκπομπή «Ευτυχείτε» στο πάρτι καλεσμένος ήταν και ο καλός φίλος του Τριαντάφυλλου, ο Αλέξης Παππάς ο οποίος όμως δεν μπόρεσε τελικά να παρευρεθεί, καθώς βρίσκεται στα γυρίσματα του The Bachelor. Καλεσμένοι ήταν όμως και ο Γιώργος Κοψιδάς, αλλά και ο Νίκος Μπάρτζης με την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Τζέιμς Καφετζή που έλειπαν εκτός Αθηνών για διακοπές.

Ωστόσο, πλούσιο παρασκήνιο υπήρξε και ανάμεσα στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι και την Ανθή Σαλαγκούδη, με την πρώτη να αποκαλύπτει στην κάμερα της εκπομπής πως δεν αντάλλαξε ούτε κουβέντα με την Ανθή Σαλαγκούδη.

https://streamable.com/6mbf7f