Τρύφωνας Σαμαράς: Αποκάλυψε πότε ολοκληρώνεται το Style me Up
Νέα

Τρύφωνας Σαμαράς: Αποκάλυψε πότε ολοκληρώνεται το Style me Up

Τρύφωνας Σαμαράς: Αποκάλυψε πότε ολοκληρώνεται το Style me Up

Τα γυρισματα τελείωσαν!

Στο στούντιο που πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του Style me Up πέτυχε η κάμερα του «Πρωινού» τον Τρύφωνα Σαμαρά και ο γνωστός κομμωτής αποκάλυψε πότε θα ολοκληρωθεί ο φετινός κύκλος της εκπομπής.

Σύμφωνα με τον Τρύφωνα Σαμαρά, τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν, ενώ τα επεισόδια θα παίζονται μέχρι περίπου τα τέλη Φεβρουαρίου.

«Τελειώσαμε τα γυρίσματα, τελείωσε το Style me up. Κάναμε και τα 100 επεισόδια, γιατί κάναμε τέσσερα επεισόδια την ημέρα αλλά αυτό θα παίζεται στις οθόνες, θα το βλέπετε για αρκετό καιρό. Ήταν προγραμματισμένο να είναι 100 επεισόδια, τελείωσαν και έτσι τελείωσε, δεν ανανεώνεται. Από εκεί και πέρα θα βλέπαμε αν θα συνεχιστεί του χρόνου, τώρα του χρόνου δε ξέρουμε ακόμα» δήλωσε αρχικά ο κομμωτής και συνέχισε:

«Τα 100 επεισόδια είναι μέχρι τον Φεβρουάριο. Το γνώριζα, αυτό είχα υπογράψει. Απλώς με βλέπεις εδώ πέρα, γιατί ήρθα να μαζέψω τα πράγματά μου. Ενημέρωση από την εταιρία παραγωγής έχω για το τι θα κάνω μετά. Είναι στα σκαριά κάτι. Ο Νίκος Κοκλώνης μου έχει πει ότι κάπου θα με βάλει».