Τζένη Μπαλατσινού: Βόλτα και γυμναστική στον Εθνικό Κήπο
Ελλάδα

Τζένη Μπαλατσινού: Βόλτα και γυμναστική στον Εθνικό Κήπο

Τζένη Μπαλατσινού: Βόλτα και γυμναστική στον Εθνικό Κήπο

Πού βρέθηκε με τον Κικίλια Junior

Μπορεί λόγω lockdown να περνά πολλές ώρες στο σπίτι με τον τριών μηνών γιο της, ωστόσο, η Τζένη Μπαλατσινού όποτε βρίσκει χρόνο – και το επιτρέπουν και οι καιρικές συνθήκες κάνει τη βόλτα της με το μωρό στον Εθνικό Κήπο.

Αυτές τις μέρες μάλιστα ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε μια τέτοια έξοδο, όπου έκανε τη γυμναστική της, αλλά και τη βόλτα της μαζί με το μωρό της.

Με αθλητικό λουκ η Τζένη Μπαλατσινού επέλεξε ‘Μετακίνηση 6» και βρέθηκε στον Εθνικό Κήπο για να κάνει τις διατάσεις της, να αθληθεί και φυσικά να απολαύσει τη βόλτα της με τον γιο της. Η ίδια επέλεξε να φορέσει κολάν, φούτερ και αθλητικά παπούτσια, ενώ φρόντισε να έχει μαζί της και τη μάσκα προστασίας για τον κορονοϊό.

Μετά από τέσσερις γέννες και μόλις τρεις μήνες από την απόκτηση του τέταρτου παιδιού της, η Τζένη Μπαλατσινού φαίνεται να διατηρεί έναν καλογυμνασμένο σώμα και να μην σταματά την προπόνηση για να επανέλθει στα κιλά της, αλλά και στη φυσική κατάσταση που είχε πριν από τη γέννηση του παιδιού της.

Η Τζένη Μπαλατσινού όμως, εκτός από την επιστροφή στις καθημερινές αγαπημένες της συνήθειες, επιστρέφει σιγά σιγά και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις κάνοντας μια νέα φωτογράφηση, την οποία και αποκάλυψε μέσα από τα social media.

Φωτογραφίες: NDP