Βασίλης Ζούλιας για  τη συνεργασία του στη σειρά Emily in Paris: «Με πλήρωσαν για τα ρούχα»
Νέα

Βασίλης Ζούλιας για τη συνεργασία του στη σειρά Emily in Paris: «Με πλήρωσαν για τα ρούχα»

Βασίλης Ζούλιας για  τη συνεργασία του στη σειρά Emily in Paris: «Με πλήρωσαν για τα ρούχα»

Η Lily Collins φοράει τις δημιουργίες του στην επιτυχημένη σειρά

Τις εξαιρετικές δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια θα δούμε φορεμένες από τη Lily Collins στον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς, Emily in Paris και ο σχεδιαστής μίλησε στο Happy Day για το πώς προέκυψε η συνεργασία με την Patricia Field, ενώ αποκάλυψε ότι πληρώθηκε για τα ρούχα που έστειλε.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Η Patricia Field με τον Περικλή Κονδυλάτο συνεργαζόντουσαν για χρόνια και όταν είχαμε βρεθεί σε ένα ταξίδι το 2018 στη Νέα Υόρκη, μου είχε δώσει συγχαρητήρια για αυτό που είχε γίνει στα Golden Globs και άρχισε να γνωρίζει τη δουλειά μου. Όταν είδα την πρώτη σεζόν της σειράς, έλεγα μέσα μου ότι θα πηγαίνουν πολύ τα ρούχα μου σε αυτό το κορίτσι. Δεν περίμενα ότι θα γίνει. Έλαβα ένα mail το καλοκαίρι από την Patricia, αφού ο Περικλής είχε στέιλει τη νέα κολεξιόν. Στο mail είχε πολλές φωτογραφίες από ρούχα που είχε δει στο ιντερνετ, για τη σειρά», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Έχουν φανεί τέσσερα ρούχα ήδη από το trailer, τώρα πόσα θα φανούν ακόμα θα δούμε. Εγώ και με ένα θα πέταγα στο ταβάνι. Βρήκε τουλάχιστον 20 με 30 κομμάτια και από προηγούμενες κολεξιόν και για τις δύο πρωταγωνίστριες. Άρεσαν σε εκείνη, μετά που είπε ότι πρέπει να αρέσουν στον παραγωγό, που του άρεσαν και μετά στην Lily Collins. Με πλήρωσαν για τα ρούχα. Σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση της Ελλάδας εννοείται θα τα έκανα όλα δώρο, τώρα τους έκανα μια τεράστια έκπτωση, απλά για να βγουν τα κόστη. Το δέχτηκαν και τα λεφτά ήταν στον λογαριασμό μου μία βδομάδα μετά».