Βασίλης Ζούλιας: Θα δούμε στο «Emily in Paris» δημιουργίες του Έλληνα σχεδιαστή
Ελλάδα

Βασίλης Ζούλιας: Θα δούμε στο «Emily in Paris» δημιουργίες του Έλληνα σχεδιαστή

Βασίλης Ζούλιας: Θα δούμε στο «Emily in Paris» δημιουργίες του Έλληνα σχεδιαστή

Μίλησε και για την ψυχοθεραπεία που κάνει εδώ και 30 χρόνια

Ο Βασίλης Ζούλιας μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για τα πρώτα βήματα του στην μόδα, την μητέρα του που τον στήριξε στις δυσκολίες και τη συνεργασία του με τη σειρά του Netflix «Emily in Paris».

Επίσης, ο σχεδιαστής αναφέρθηκε στη μητέρα του η οποία ήταν μεγάλο στήριγμα στη ζωή του σε όλες τις δύσκολες στιγμές του.

«Βαφτίστηκα μέσα στη μόδα. Έκανα την πρώτη μου φωτογράφιση στα 16 μου, ανέφερε για τα πρώτα βήματά του στη μόδα.

Από μικρός, όπως δηλώνει παρατηρούσε πώς ντύνονταν οι σταρς της τηλεόρασης, καθώς και το ντύσιμο της μητέρας του και των φίλων της, και έφτιαχνε εικόνες ρούχων στο μυαλό του.

«Η μητέρα μου με στήριξε πάρα πολύ από τα πρώτα μου βήματα, όταν γύρω στα 17 της είπα ότι θέλω να γίνω σχεδιαστής μόδας και να πάω να μείνω στο Κολωνάκι, στο κέντρο της ελληνικής μόδας, με τις μπουτίκ και τους σχεδιαστές. Η μητέρα μου ήταν αυτή που πάντα πίστευε σε μένα και όταν τα έκανα «σαλάτα» ήταν εκεί να με στηρίξει», δήλωσε ο διάσημος σχεδιαστής.

Για τη ζωή του ανέφερε πως είχε πάντα μία ζωή που θύμιζε ταινίες του ’60. «Εγώ την εκλάμβανα ως πολύ δραματική, ήμουν πολύ συναισθηματικός, ήταν ο χαρακτήρας μου έτσι», συμπλήρωσε.

Ο Βασίλης Ζούλιας αναφέρθηκε και στην ψυχοθεραπεία που κάνει εδώ και 30 χρόνια και παραδέχθηκε ότι τον έχει βοηθήσει πάρα πολύ.

Emily in Paris

Η Πατρίσια Φιλντ, πρωταγωνίστρια στην σειρά «Emily in Paris», την οποία θα δούμε σύντομα στο Netflix, διάλεξε ρούχα του Βασίλη Ζούλια πριν από λίγους μήνες, διάλεξαν περίπου 12 φορέματα, το οποίο μάλιστα ανέβασαν οι πρωταγωνίστριες στον λογαριασμό τους στο Instagram.

Στο Μet Gala, που είναι η μεγαλύτερη γιορτή μόδας στη Νέα Υόρκη, ο ίδιος και η ομάδα του έντυσαν την 38χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό Μίντι Κάλινγκ.

Επίτευξη στόχων

«Η μεγαλύτερη επιτυχία μου πέρα από τα επαγγελματικά ήταν και το «Όχι» που κατάφερα να πω στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ», ανέφερε ο σχεδιαστής.