Ξεσπά  η Ιωάννα Παλιοσπύρου για την επίθεση με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη: «Κάντε κάτι επιτέλους, αιμορραγούν οι ζωές μας»
Κοινωνία

Ξεσπά η Ιωάννα Παλιοσπύρου για την επίθεση με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη: «Κάντε κάτι επιτέλους, αιμορραγούν οι ζωές μας»

Ξεσπά  η Ιωάννα Παλιοσπύρου για την επίθεση με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη: «Κάντε κάτι επιτέλους, αιμορραγούν οι ζωές μας»

«Το μόνο που έχει αλλάξει είναι η βουβή ενθάρρυνση του μιμητισμού»

Ήταν η γυναίκα που συγκλόνισε πριν από έναν χρόνο το πανελλήνιο όταν δέχτηκε άνανδρη επίθεση με βιτριόλι από μία συνομήλική της χωρίς λόγο.

Με αφορμή τη χθεσινή νέα επίθεση με  βιτριόλι αυτή τη φορά στη Μονή Πετράκη, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξέσπασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ένα χρόνο μετά δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ο κάθε εγκληματίας έχει πρόσβαση σε επικίνδυνες ουσίες όπως το βιτριόλι, το οποίο έχει χαρακτηριστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο… ως ουσία προς χρήση από τρομοκράτες.

Έναν χρόνο μετά που οι νόμοι θα έπρεπε να έχουν αναθεωρηθεί και προσαρμοστεί αναλόγως των ειδεχθών εγκλημάτων που συμβαίνουν, οι αρμόδιοι είναι απλά θεατές. Γιατί πιστεύουν πως δεν τους αφορά το θέμα. Τι άλλο πρέπει να γίνει; Το μόνο που έχει αλλάξει έναν χρόνο μετά, είναι η βουβή ενθάρρυνση του μιμητισμού, μέσα από την απραξία. Οι νόμοι πρέπει να καθορίζονται από τις ανάγκες της κοινωνίας. Κάντε κάτι επιτέλους, αιμορραγούν οι ζωές μας», έγραψε.