Ο καιρός της Πέμπτης (24/11): Βροχές και καταιγίδες στα νότια
Κοινωνία

Ο καιρός της Πέμπτης (24/11): Βροχές και καταιγίδες στα νότια

Ο καιρός της Πέμπτης (24/11): Βροχές και καταιγίδες στα νότια

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται την Πέμπτη (24/11) στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και κυρίως στα νότια με τη θερμοκρασία να μην έχει κάποια αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά στο Ιόνιο, στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τόπους. Βροχές θα εκδηλωθούν στα νησιά του Ιονίου και των ανατολικών τμημάτων του Αιγαίου, στην Ήπειρο, στη Θράκη και στην Κρήτη. Καταιγίδες θα σημειωθούν στη Θράκη, στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη ενώ πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει για τα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη έως το πρωί. Τα φαινόμενα από το πρωί θα περιοριστούν στα Ανατολικά τμήματα της Θράκης και του Αιγαίο καθώς και στην Κρήτη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 0 έως 12 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 5 έως 17, στη Θεσσαλία από 6 έως 18, στην Ήπειρο από 3 έως 16, στην Ανατολική Στερεά από 5 έως 19, στη Δυτική Στερεά από 7 έως 18, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 16, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίο και στις Σποράδες από 8 έως 17, στις Κυκλάδες από 10 έως 18, στα Δωδεκάνησα από 13 έως 17 και στην Κρήτη από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.