Μια συνταγή που θα ήταν ιδανική για το κυριακάτικο τραπέζι ετοίμασε στο “Έλα Χαμογέλα” ο Βαγγέλης Δρίσκας.
Μαγείρεψε τραγανή ιταλική πορκέτα με πικάντικες ψητές πατάτες.
Τι θα χρειαστείτε;
2 κιλά χοιρινή πανσέτα με πέτσα
2 κιλά χοιρινή κόντρα
4 κ.σ. πολτός σκόρδου
2 κ.σ. ανθός αλατιού
από 5-6 κλωναράκια φρέσκα μυρωδικά (δεντρολίβανο, θυμάρι, ρίγανη, φασκόμηλο)
2 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
300 ml λευκό κρασί
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για τις πικάντικες πατάτες
1 κιλό μικρές πατάτες
½ βάζο Πικάντικη Σάλτσα
1 πορτοκάλι
ανθός αλατιού