Ο διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης μίλησε στον Κρατερό Κατσούλη και στην Κατερίνα Καραβάτου αποκαλύπτοντας ποιες είναι οι τροφές που αποδιοργανώνουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Οι κατηγορίες τροφίμων είναι οι εξής:

  1. Επεξεργασμένα κρέατα (π.χ. αλλαντικά)
  2. “Λευκά” τρόφιμα (ψωμί, ζυμαρικά κλπ)
  3. Ξεροψημένα τρόφιμα
  4. Τυποποιημένα τρόφιμα: Σνακ, σφολιατοειδή, φρουτοποτά
  5. Μεγάλα ψάρια
  6. Γλυκά – ζάχαρη

Παράλληλα, ο διατροφολόγος ανέλυσε την κάθε κατηγορία, αναφέροντας πώς ακριβώς επηρεάζουν αρνητικά την υγεία μας.

https://streamable.com/v5abpq