Ο διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης μίλησε στον Κρατερό Κατσούλη και στην Κατερίνα Καραβάτου αποκαλύπτοντας ποιες είναι οι τροφές που αποδιοργανώνουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα.
Οι κατηγορίες τροφίμων είναι οι εξής:
- Επεξεργασμένα κρέατα (π.χ. αλλαντικά)
- “Λευκά” τρόφιμα (ψωμί, ζυμαρικά κλπ)
- Ξεροψημένα τρόφιμα
- Τυποποιημένα τρόφιμα: Σνακ, σφολιατοειδή, φρουτοποτά
- Μεγάλα ψάρια
- Γλυκά – ζάχαρη
Παράλληλα, ο διατροφολόγος ανέλυσε την κάθε κατηγορία, αναφέροντας πώς ακριβώς επηρεάζουν αρνητικά την υγεία μας.
https://streamable.com/v5abpq