Kitchen o΄clock: Δεν γίνεται να μην δοκιμάσεις την πανσέτα που λιώνει στο στόμα με σπιτικά πιτάκια και τραγανές πατάτες
Διατροφή

Kitchen o΄clock: Δεν γίνεται να μην δοκιμάσεις την πανσέτα που λιώνει στο στόμα με σπιτικά πιτάκια και τραγανές πατάτες

Kitchen o΄clock: Δεν γίνεται να μην δοκιμάσεις την πανσέτα που λιώνει στο στόμα με σπιτικά πιτάκια και τραγανές πατάτες

Καλύτερη κι από ταβέρνα!

Αν δεν ξέρετε ακόμα τι να ετοιμάσετε για το μεσημεριανό τραπέζι, η Κατερίνα Λένη έχει τη λύση και μάλιστα με μία συνταγή εύκολη και απίστευτα λαχταριστή.

Πάρτε μολύβι και χαρτί, γιατί αυτή την πανσέτα που λιώνει στο στόμα με σπιτικά πιτάκια και τραγανές πατάτες δεν γίνεται να τη χάσετε!

Υλικά για την πανσέτα:

1 κιλό πανσέτα χωρίς κόκαλο κομμένη σε λωρίδες

πάπρικα καπνιστή

ρίγανη

ελαιόλαδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για τα σπιτικά πιτάκια:

320 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 κ. σ. μπέικιν

1 κ. γλ. ζάχαρη

1 πρέζα αλάτι

30 γρ. βούτυρο

100 ml γάλα χλιαρό

130 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

Για το τζατζίκι

500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

1 αγγούρι τριμμένο

2 σκελίδες σκόρδο

50 ml ελαιόλαδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι