Ο Άκης Πετρετζίκης αποκαλύπτει τι να μαγειρέψεις στην κοπέλα σου στο πρώτο ραντεβού
Διατροφή

Ο Άκης Πετρετζίκης αποκαλύπτει τι να μαγειρέψεις στην κοπέλα σου στο πρώτο ραντεβού

Ο Άκης Πετρετζίκης αποκαλύπτει τι να μαγειρέψεις στην κοπέλα σου στο πρώτο ραντεβού

«Δεν θα μαγείρευα στη θέση ενός φίλου στο πρώτο ραντεβού, γιατί είναι κλεψιά»

Για το πρώτο ραντεβού και το τι πρέπει να μαγειρέψει ένας άντρας στην κοπέλα του μίλησε ο Άκης Πετρετζίκης στην εκπομπή Pop Up. Ο πρώτος Έλληνας MasterChef αποκάλυψε τι υπάρχει συνήθως στο δικό του ψυγείο και το πώς διαχειρίζεται τη μεγάλη αγάπη του κόσμου μέσα από τα social media.

«Στο ψυγείο μου έχω λίγα πράγματα. Γιαούρτι και αυγά», είπε αρχικά ο Άκης Πετρετζίκης και αποκάλυψε πως συνήθως δεν καλεί κόσμο στο σπίτι για να του μαγειρέψει. «Δεν καλώ ποτέ φίλους στο σπίτι. Όταν είναι να καλέσω φίλους τους καλώ στο μαγαζί που είναι όλα έτοιμα εκεί. Τα μαζεύουμε και όλα καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Στο τι πρέπει ένας άντρας να μαγειρέψει στην κοπέλα του ανέφερε: «Εξαρτάται από την κοπέλα. Αν είναι πιο αλάνι, κυρία, φοιτήτρια… Γενικά καταλαβαίνεις πώς θα «χτίσεις» το φαγητό που θα φτιάξεις για την κοπέλα σου. Πολύ σημαντικό είναι να ρωτήσεις και την κοπέλα τι της αρέσει».

Ο ίδιος έχει μπει όμως στον πειρασμό να μαγειρέψει αντί για κάποιον φίλο του σε πρώτο ραντεβού; «Ευτυχώς δεν έχει γίνει ποτέ γιατί θα ήταν κλεψιά. Να ρίξει τα μούτρα του κάτω και να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει και να ρίξει την κοπέλα που πρέπει να ρίξει, επειδή το αξίζει», είπε χαρακτηριστικά..

Τέλος, για την αγάπη που δέχεται από το κοινό στα social media, ανέφερε: «Προσπαθώ να μην κοροϊδεύω τον κόσμο στο Instagram μου. Δεν κάνω τοποθετήσεις προϊόντων και έχουμε μια descent σχέση».

https://streamable.com/88n2y7