O πιο γλυκός τρόπος να αξιοποιήσεις τον ελληνικό καφέ
Διατροφή

O πιο γλυκός τρόπος να αξιοποιήσεις τον ελληνικό καφέ

O πιο γλυκός τρόπος να αξιοποιήσεις τον ελληνικό καφέ

Η συνταγή που θα σε εκπλήξει

Ο ελληνικός καφές είναι αυτός ο καφές που όλοι προτιμούν όταν βρεθούν σε κάποιο παραδοσιακό χωριό σε ένα καφενείο με πλάτανο ή ακόμη και όταν επισκεφθούν τον παππού και τη γιαγιά στο χωριό.

Ξέρατε όμως πως μπορείτε να αξιοποιήσετε τον ελληνικό καφέ που έχετε στο σπίτι, εάν δεν τον προτιμάτε ιδιαίτερα σε υγρή μορφή;

Μα φυσικά να φτιάξετε ένα γλυκό. Και το πιο γλυκό από μία μους μόκα με ελληνικό καφέ.

Ο σεφ Ανδρέας Λαγός, έφτιαξε την πιο νόστιμη μους και αρκεί ένα play στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω: