Oh mama! Σκέτος πειρασμός ο σοκολατένιος μπακλαβάς του Στέλιου Παρλιάρου με γέμιση κρέμας καρυδιού
Διατροφή

Oh mama! Σκέτος πειρασμός ο σοκολατένιος μπακλαβάς του Στέλιου Παρλιάρου με γέμιση κρέμας καρυδιού

Oh mama! Σκέτος πειρασμός ο σοκολατένιος μπακλαβάς του Στέλιου Παρλιάρου με γέμιση κρέμας καρυδιού

Γευστικό πάντρεμα άλλου επιπέδου

Τώρα με τις γιορτές που πλησιάζουν τα τραπέζια με αγαπημένα πρόσωπα είναι η ευχάριστη νότα που περιμένουμε όλοι για να χαρούμε στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Εθιμοτυπικά οι συνταγές που ετοιμάζουμε είναι πάνω κάτω οι ίδιες αλλά πού και πού δεν είναι κακό να παρεκκλίνουμε με νέες πρωτότυπες και γεύσεις.

Έτσι και εμείς για επιδόρπιο στα γιορτινά σας τραπέζια προτείνουμε μία από τις πιο λαχταριστές συνταγές του Στέλιου Παρλιάρου που δεν είναι άλλη από σοκολατένιο μπακλαβά γεμιστό με κρέμα καρυδιού.

Γλυκό σαν κι αυτό δεν θα βρείτε αλλού γι΄αυτό ακολουθήστε με ευλάβεια τα παρακάτω βήματα και να είστε σίγουροι ότι θα εντυπωσιάσετε στο επόμενο τραπέζι με κόσμο.

Υλικά

1 πακέτο φύλλα κρούστας

400 γρ. βούτυρο κλαριφιέ

250 γρ. βούτυρο

5 αυγά

50 γρ. κακάο

250 γρ. ζάχαρη άχνη

250 γρ. καρύδι αποφλοιωμένο

100 γρ. αλεύρι

1 κ. γλ. κανέλα

Δείτε την εκτέλεση: