Red velvet cake για την πιο γλυκιά γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!
Διατροφή

Red velvet cake για την πιο γλυκιά γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!

Red velvet cake για την πιο γλυκιά γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!

Ο Χρήστος Βεργάδος έχει την κατάλληλη συνταγή για να εντυπωσιάσετε

Η πιο ερωτική γιορτή της χρονιάς έφτασε και ο chef, Χρήστος Βεργάδος, μπήκε στην κουζίνα του «Χαμογελα και Πάλι» και έφτιαξε ένα λαχταριστό Red velvet cake, κατάλληλο για την περίσταση!

Η συνταγή υπόσχεται το καλύτερο αποτέλεσμα για τον ή την σύντροφό σας, ενώ αν είστε μόνοι, επιβραβεύεστε τον εαυτό σας!

Υλικά

Για το κέικ:

270 γρ. ηλιέλαιο

300 γρ. ζάχαρη

2 αυγά

150 γρ. γάλα

120 γρ. γιαούρτι

340 γρ. αλεύρι

Για τη γέμιση:

220 γρ. τυρί κρέμα

100 γρ. ζάχαρη

1 αυγό

60 γρ. βούτυρο

2 κ. σ. αλεύρι

1 βανίλια

Για το frosting:

260 γρ. ζάχαρη άχνη

120 γρ. τυρί κρέμα

170 γρ. κρέμα γάλακτος

1 βανίλια,