Στην υγεία των καλοφαγάδων: Μαγειρεύουμε κοτόπουλο στιφάδο και σπαγγέτι
Διατροφή

Στην υγεία των καλοφαγάδων: Μαγειρεύουμε κοτόπουλο στιφάδο και σπαγγέτι

Στην υγεία των καλοφαγάδων: Μαγειρεύουμε κοτόπουλο στιφάδο και σπαγγέτι

Η συνταγή της ημέρας

Η μέρα μας βρίσκει με φοβερή όρεξη για φαγητό και μάλιστα διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Ευτυχώς, ο Χάρης Μπονάνος στο «Έλα Χαμογέλα» μας έβγαλε από τη δύσκολη θέση της αναζήτησης και μας ετοίμασε μία γευστικότατη συνταγή.

Κοτόπουλο κοπανάκι στιφάδο με σπαγγέτι που θα κερδίσει τις καρδιές και των πιο απαιτητικών ουρανίσκων!

Υλικά

6 τεμάχια κοπανάκι κοτόπουλο
500 γρ. σπαγγέτι Νο.7
250 γρ. κοκκάρια (κρεμμύδια για στιφάδο)
3 σκελίδες σκόρδο
300 γρ. ντομάτες αποφλοιωμένες σε κονσέρβα
200 ml κόκκινο κρασί
200 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
1 στικ κανέλας
1 ματσάκι βασιλικό φρέσκο
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο

Εκτέλεση: