Θαλασσινά: Ο Λευτέρης Λαζάρου δίνει συμβουλές για το πώς θα ξεχωρίζουμε αν είναι φρέσκα
Διατροφή

Θαλασσινά: Ο Λευτέρης Λαζάρου δίνει συμβουλές για το πώς θα ξεχωρίζουμε αν είναι φρέσκα

Θαλασσινά: Ο Λευτέρης Λαζάρου δίνει συμβουλές για το πώς θα ξεχωρίζουμε αν είναι φρέσκα

Καλαμάρια, χταπόδια, γαρίδες και άλλα θαλασσινά και μαλάκια έχουν κεντρική θέση στο τραπέζι μας κατά τη νηστεία.

Ειδικά κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα, είναι η απαραίτητη πρωτεΐνη στο τραπέζι μας.

Όμως κρύβουν κινδύνους εάν δεν είναι φρέσκα.

Ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου είναι βραβευμένος με αστέρι Μισελέν για τα πιάτα του με βάση το ψάρι και τα θαλασσινά.

Είναι λοιπόν ειδικός να εξηγήσει πώς διαλέγουμε θαλασσινά και μαλάκια: